Másnak sem eszik a 9 hónapos babája?
Az a problémám, hogy van egy izgő mozgó, se enni, se aludni nem akaró 9 hónaposom, és sehogy sem jövök rá, mit csinálok rosszul. A történet a következő : 5,5 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást, ami nagyon jól indult. Gyümikkel kezdtünk, minden nagyon ízlett neki, mindenből szivesen evett, még jóízűen nyammogott is. Ez a lelkesedés fokozazosan romlott 1 hónapig, a végén már csak gyumilevet fogadott el cumisüvegből, majd azt se. Most, ha közeledek a kanállal, szorosan bezárja a száját, ha pedig mégis valami bemegy, mert kinyitotta nekem, akkor meg öklendezik. Ha a kezébe adom a falatkát ugyan ez, ha hagyom turkálni ugyan ez, ha az ölemben van, ha az etetőszékben, ha velünk eszik, ha egyedül, ha abból kap amit mi eszünk, ha bébiételt. Szóval mindent is próbáltam, sajnos egy kanállal sem eszik a gyerekem 9 hónaposan, ami már kezd aggasztani. Tapasztalatok? Valakinek volt ilyen, volt megoldás, vagy egyszer csak elmulik? (légyszíves csak olyanok válaszoljanak, akik hasonlón mentek keresztül, mert jól evő babák anyukájától így is épp elég tanácsot kapok, amik sajnos nem váltak be...)
Ja és természetesen nem erőltetem, mindig igyekszünk jó hangulatban próbálkozni az evéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!