70 centis babátok hányas ruhát hord? Mikor szükséges a 74es?
Sziasztok
4 hónapos a kisfiam és 70cm
Akiknek szintén 70 centi a babája kB meddig volt jó rá a 68as ruha?
Már érdemes 74est vennem vagy az csak később lesz jó? A 74es nekem elég nagynak tűnik, viszont, hogy ennyire gyorsan nő most már abszolút nem tudom mikor, miből, mennyit vegyek.
Múlthónapban 66cm volt, akkor vettem jó pár 68as ruhát neki, de most már van 1-2 ami eléggé feszül rajta.... És természetesen mindig túlzásba viszem a vásárlást :/
Ezt neked kell látnod... Az enyém most 66 centi, még bőven jók rá a 68-as ruhák, de ha a te gyerekeden már feszül, akkor lassan vegyél pár 70-est és majd meglátod.
Pusztán kíváncsiságból, hány centivel született? Az enyém 5 hónaposan 66 és másfél centit nőtt egy hónap alatt, nem négyet...
Köszönöm :)
52 centivel született
Én is meglepődtem mennyire gyorsan nő.... Remélem most már lassít egy picit. 😬
Az enyém 52 centivel született és az első státuszon 58 centi, a másodikon 61, harmadikon 65 centi volt…
Miért ne nőhet ezt volna négyet? Nem egyformák a gyerekek…
Konkrétan nem írtad, de az “enyém másfél centit nőtt, nem négyet…” eléggé magában hordozza. Pláne a …
Bocs, hogy beleszóltam 😂
Szerintem ez gyerek és ruha függő.
Lányom 50cm-vel született, az 56osokkal kezdtünk mert az 50es nem ment rá.
Most lesz 3 hónapos, nem volt mérve 1 honapja így nem tudom hány cm, de a 62 már szanálodik kifele mert kicsi rá. 68ast hord inkább.
Hát,ha kicsi akkor vegyél nagyobbat.Nem értem miért kellene kötelező jelleggel 68-ast hordania ameddig nem 74-es.Amúgy is jórészt előre kell mindig vásárolni,hiszen 2 méret közt van hogy 6 centi eltérés van.Bele nőni bele tud,de ha kicsi rá akkor ha fejre állsz se tudod rá adni a kisebbet,hogy már pedig te még csak 68-as vagy,ne kelljen a 74..
Nem,ő már nem 68-as.Ő már nagyobb mint 68,de még nem 74.Köztes,így ha nem nyúltak ki eléggé mosásban a ruhák vagy nem volt kicsit nagyobb a méretezésnél akkor már most a szűkek helyére a nagyobbat kell venni.
Nem kell a legdrágábbakból és a legújabbakból beújítani.Lehányni,lenyálazni,leenni,földön kúszni,aludni veszed,azt egy sima egy színű bodyban és egy kényelmes egyszerű rugiban is lehet.Ha csak nincs gondja a rugival (pl nem szereti a lábfejest,de anélkül nem kapsz rugit) nadrág meg mindenféle felesleges ruha darab se kell rá,még csak 4 hónapos.
Nekünk átlagosan 15db body (3 csomag.5 fekete,5 fehér,és válogattam össze pár C&A-s színes-mintásat..),és 10db rugi kellett,kb 3 naponta mostam.
Hiába a nyálkendő büfi és nyál is megtisztelte legtöbbször a ruhákat.A nyál kendő körül..🤣
Mire pl 5 rugit kimostam addigra 5 másik koszos lett,mivel minimum abból egy alvós volt 4 meg elment a nappalokra.
(Én alvó rugit is kb 3 naponta cseréltem a mosáskor ha nem lett baja.az azért nem koszolódik alváskor,a pelus átfolyás viszonylag ritka volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!