Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3-as csepegés mentes Mam...

3-as csepegés mentes Mam fejből nem jön a víz? Mit kell a cumifejjel csinálni?

Figyelt kérdés
Kidobtam a csomagolást véletlen de tudom hogy valamit kell vele csinálni hogy jöjjön belőle ha szívja a baba…

2021. dec. 17. 03:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne kapja be az egészet, csak az elejét, azt össze kell nyomni az ínyével :) Nekünk nem vált be, a fiam, ha tehette volna az egész cumisüveget bekapta volna, nem csak az elejét. :D Etetés közben próbálj ellentartani, hogy ne tudja annyira beszívni a szilikont.
2021. dec. 17. 06:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kínlódtunk ezekkel,azóta is a polcon áll használatlanul
2021. dec. 17. 07:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk se vált be, nem tudta használni a kisfiam, csak szívta, szívta de nem jött semmi. Ki is dobtuk.
2021. dec. 17. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:
En felreneztem a boltban. 3as sima fejet akartam,amibol jon rendesen,ehelyett en is csopogesmenteset vettem,raadasul 2 felet is,es egyikbol sem jon igazabol. 🤣
2021. dec. 17. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!