Akik vaciláltak a 3.-4. babán,de végül bevállalták,ott mi volt az oka,és végül az indok ami miatt belevágtak?
Te csak kellemetlenkedni akarsz.
Minden gyerekemmel foglalkozok,foglalkozni fogok. Én egyke vagyok,ami abszolút nem jó.
Ne írj ide többet, te csak lehúzni akarod az emberekrt és bizonygatni azt amit te igaznak gondolsz.
Emlékszem az első gyereknél sokat elmélkedtem, hogy lesz a másodikkal ez a szeretet megosztás dolog, de a szeretet meg a törődés nem olyan, mint egy kiló alma. Nem lesz attól kevesebb, ha több "felé" szeretünk.
Nyilván vannak szülők, akik azért vállalnak gyereket mert erre anyagi vagy egyéb indokuk van, de ez amúgy egyáltalán nem vonzza magával azt, hogy akkor azokat a gyerekeket ne szeretnék.
Mennyi olyan egyke gyereket látok, akiknek mindenük megvan anyagi értelemben, mégis olyanok, mint a Maugli, mert az anyjuk inkább a telefont nyomkodja és cseveg a baratnőivel, ahelyett, hogy a gyerekkel foglalkozna.
Nem kell ahhoz testvér, hogy le se szarjon a saját anyád..
Szia!
Első gyermekem 7,masodik mindjárt 5 éves. Két fiú. Imádják egymást, rengeteget játszanak együtt.
Már elég nagynak és önállóaknak éreztük őket arra, hogy újra kisbabánk legyen, így fél éve megszületett a kislányunk.
A fiúk imádják, a kislány rajong értük, mi pedig boldogok vagyunk, mert mindig is három gyereket szerettünk volna.
Hála istennek a terhességek problémamentesek voltak, az egzisztencia megfelelő, és így érezzük teljesnek a családunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!