Akik vaciláltak a 3.-4. babán,de végül bevállalták,ott mi volt az oka,és végül az indok ami miatt belevágtak?
Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 21:18
11/26 anonim válasza:
“viszont minden újabb gyerek a meglévőnek jelent testvért, életre szóló társat.”
Ekkora baromságot ! Rengeteg ember gyűlöli / le sem szarja a tesóját és azt kívánja bár egyke lenne. A testvér nem választható, ellentétben egy baráttal vagy házikedvenccel.
12/26 anonim válasza:
#14 persze sok a rossz példa, előfordul sajnos, de a saját tapasztalatom/ismerőseim többségénél azért nem az a helyzet, amit leírtál.
13/26 anonim válasza:
Ezek a 0% sak mit keresnek it?
14/26 anonim válasza:
A fiam egyedül nőtt fel,a lányommal nagy a korkülönbség köztük.Most szeretnék 3.babát,mert jó lenne egy tesó!Nyilván mi is akarjuk!
15/26 A kérdező kommentje:
Megörültem mikor láttam mennyi válasz érkezett,aztán láttam,hogy valaki széttrollkodta az egészet...
A normális válaszokat köszönöm.
Nem mindenki ösztönlény,és nem mindenki csak a támogatásokra vállal. Mi is szeretnénk 3.at,egy gramm hitelünk nincs,és nem is lesz.
2021. dec. 17. 06:53
16/26 anonim válasza:
#12 Ez nem így van!A legtöbb testvél akit ismerek,alig,vagy egyáltalán nem találkozik.Nekem 4 testvérem van,ebből kettővel egyáltalán nem beszélek!Az én gyerekeim remélem nem ilyenek lesznek.
17/26 anonim válasza:
A mai világba, ha nincs hiteled, akkor is hatalmas bevétel kell, hogy 3-4 gyereket megfelelően felnevelj. És itt nem a luxusra gondolok, hanem egy jó életszínvonalra.
18/26 anonim válasza:
De a vágyunk rá az csupán az ősztön. Fel kéne ismermi és a vágyaitokat nem a meglévő gyerekek elé helyezni.
19/26 A kérdező kommentje:
Jó 18as lapozzunk.
Megfelelő egzisztencia van.
2021. dec. 17. 10:40
20/26 A kérdező kommentje:
A gyerek miben sérül ha 1 helyett 2 tesója lesz?
2021. dec. 17. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!