2,5 hónapos baba miért üvölt mindig?
Figyelt kérdés
Kb 1-1,5 hete kezdte. Teljesen random elkezd sírni, és nagyon nehéz megnyugtatni. Volt hogy háromnegyed órán keresztül üvöltött az apja kezében hiába ringatta, ölelgette, úgy üvöltött mintha kínoznák, a szeme is bevérzett. Minden napunk ilyen sírós mostanában, én sem tudom megnyugtatni, ilyenkor a cici se kell. Először azt gondoltam hogy az oltás miatt, majd azért mert megjött és lehet más a tejem, de telik az idő és nem javul. Ma annyira sírt, hogy nem tudott levegőt venni pár másodpercig, a vörösből átment lilásba a színe. Mikor kizökkentettem ebből újra vett levegőt és megnyugodott. Teljesen kivagyok, nagyon aggódom érte, mi lehet ez? Orvost felhívtam, szerinte hasfájás. Az első hetekben hasfájós volt, de az nem ilyen volt és ez most kezdődött nemrég.2021. dec. 16. 11:18
2/11 A kérdező kommentje:
De lehetséges hogy 2 hónaposan kezdődik? Eddig nem volt ilyen...
2021. dec. 16. 11:21
3/11 anonim válasza:
Persze, hogy lehet.
A lányomnál is 2 hónaposan kezdődött és majdnem 5 hónapos koráig tartott.
4/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a választ! Akkor megpróbáljuk túlélni ezt az időszakot, a lényeg hogy ne legyen komoly baja.
2021. dec. 16. 11:33
5/11 anonim válasza:
Ha oltàstól üvölt, az nem múlik el minden babànàl napok alatt. Van, akinek èrzèkenyebb rà a szervezete.
7/11 anonim válasza:
Espumisan 2 csepp étkezés előtt ,biogaia cseppek és gyakori büfiztetés.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. dec. 16. 16:23
9/11 anonim válasza:
Szia! Az enyém 3 honapos. 1 hete kezdődött, hogy nagyon sírós lett. Ha gondolod írjunk privátban. Pár eszmecsere, hátha segít:)
10/11 A kérdező kommentje:
Írtam, köszi!:)
2021. dec. 16. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!