Fehér csík a körmén, mi lehet? Vitaminhiány? Mérgezés?
Figyelt kérdés
15 hónapos kisfiamnak nem rég vettem észre a körmén a fehér csíkot, a fent említett dolgokra gondolok, vagyis a mérgezésre nővérem gyanakszik, meg is ijesztett vele. Csütörtökön megyünk oltásra, akkor megkérdezem a doki nénit, hogy mi lehet.
Addig is valakinek hasonló tapasztalat?
Köszönöm!
2010. szept. 6. 16:18
1/7 anonim válasza:
Mióta van rajta? Szerintem mérgezésnek más tünete is volna, biztos nem az. Akkor már inkább vitaminhiány. Tapasztalatom nincs hála Istennek.
3/7 anonim válasza:
Beütötte az ujját/körömágyat, és ahogy lenőtt a körme, látszik a csík. Nálunk legalábbis ez volt (nem minden körmén volt, csak kettőn, amit odacsípett a fiókkal).
5/7 anonim válasza:
én pont múltkor kérdeztem a dokinéninket,mert az akkor 11 hónapos fiamnak is volt.én vitaminhiányra gyanakodtam.azt mondta hogy nincs semmi gond,csak a vitamin nem egyenletesen oszlik el a szervezetben és azért foltos a körme.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Két körmén vettem észre kb egy hete. Lehet beütés nyoma is, mert kb 2 hete odacsukta az ajtóhoz a kis kezét, még szépen rá is nyomta az ajtót, volt nagy sírás. Azért megmutatom a dokinak csütörtökön!
Köszi még egyszer.
2010. szept. 7. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!