Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól kell párna a baba...

Mikortól kell párna a baba feje alá alváshoz?

Figyelt kérdés

13 hónapos a kislányom még nem adtam a feje alá kispárnát, de azt vettem észre szeret rajta feküdni mert elalvás előtt apával és velem fekszik az ágyon és bújik apa párnájához, és látszik, hogy jól esik neki ráhajtani a kis fejét.

Mikortól és milyen párna kell a babák feje alá?

2010. szept. 6. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Igazából nem kell párna, szerintem jobb, ha párna nélkül alszanak. Én egy nagyon vékony párnácskán alszom, lehet, ezért gondolom így. Én nem is szeretnék adni neki évekig még párnát. Most 2 évs a lányom.
2010. szept. 6. 12:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az a legjobb, ha semmilyen párnán nem alszik. Mi vettünk neki egy kis fodrosszélű (párnát) kb 1 cm vastag, de neki az már párna :) ezen alszik, így meg is nyugodott, hogy neki is van párnája :) - a gerincének nem tesz jót, ha magasabban van a feje.

Én 2 kispárnán aludtam, állandóan fájt a nyakam, hátam, mióta csak egy kispárnán alszok semmi bajom.

2010. szept. 6. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Soha. Teljesen egészségtelen szokás, neki úgy lesz jó aludni, amihez szoktatod.

Ha párna nélkül szoktatod, akkor úgy fog szeretni.

2010. szept. 6. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
két éves múlt a fiam, de még nem adunk neki párnát. Szerintem sem kell elkapkodni!
2010. szept. 6. 13:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem, szóval nincs szükség rá, hát akkor nem is adok neki párnát, köszönöm a válaszokat minden jót:)
2010. szept. 6. 13:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy vékonyabb párnát adhatsz a feje alá,aztán majd ő eldönti kell e neki,vagy nem.
2010. szept. 6. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!