Tejallergia lehet még mindig?
Kisfiamnak 3 hónaposan véres volt a széklete. Szoptattam. Tejallergiára gyamakodott az orvos, ezért diétáztam, majd hozzátáplálás során ő sem kapott tejes dolgokat. Nem is volt véres széklet. 1 éves korában orvosi tanácsra elkezdtem enni tejes dolgokat, 1 hónapig, ő így csak anyatejen keresztül kapta. Nem volt gond. Majd ő is kapott, életet úgy is több mint egy hónap, nem volt gond.
Viszont most az egész család beteg, fáj a gyomrunk, kis hasmenés. A fiamnak pedig véres lett a széklete. Fogalmam sincs, hogy most a tejtől, vagy azért, mert nekünk is baj van a hasunkkal.
A kérdésem az lenne, hogy ennyi idő után, hogy kapott tejes dolgokat, és nem volt baj, előfordulhat, hogy csak most telítődött a szervezete, és ez mindig allergia? Vagy a betegség miatt lehet?
Kedves Kérdező!
A kérdésben a válasz! Az egész család! Ez egy fertőzés! Azonnal orvos - mert sok minden lehet, baktérium, vírus! Lehet, hogy semmi köze a tejhez!
Az influenza egyik variációja ilyen tünetekkel jön például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!