2 hónapos baba mitől lehet ekcémás tejallergián kívül?
Lehet csak úgy mindenféle ok nélkül? Tejmentes ( milumil peptin) kívül semmit se kap,mégis itt ott vannak száraz foltok a pofiján,hol jobb hol rosszabb és olykor piros pöttyök is ( bár lehet az a sok nyálzástól van)
Esetleg tudtok ajanlani valami krémet?
Kozmetikumoktól is lehet.
De a Pepti, Pregomin se jó minden tejallergiás babának. Nekem a lányomnak ugyanúgy volt tőle tünete. Csak a Neocate jött be, ezt csak gasztrón tudják kiírni.
La Roche posay termékeit használtuk, fürdetőből amelyik babáknak is jó és ugyanúgy tőlük a testápolót is. Száraz bőrre még ok, kiütésen már nem segít mondjuk. Arra valami patikai krémet írt fel a gyerekorvos.
Köszönöm.
Most gasztróra tuti nem jutunk be.Tulajdonképpen 2 hete issza a peptit,tehát lehet még kell idő neki. Valamennyit javult.
Vegyszeres dolgokat igyekszem nem használni: gyogyszertari kenocs es fürdető,néha sudocream, bepanten és shea vaj az arcára. Ennyi. Ruhàit babás sensitive mosószerrel és öblítővel mosom.
És csak az arcán vannak száraz foltok sehol máshol.
Penész nincs a házban,poratkával még életemben nem találkoztam,remélhetőleg az sincs.
Ja kapott espumisant ,de azt se adok neki 2 hete,illetve anyosom bekente a cumit citromlével mikor csuklott arra is gondoltam,de miota vannak ezek a foltok azóta nagyon oda figyelek,hogy semmi mást tápszeren kívül.
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!