A 10 hónapos fiam ma egyáltalán nem volt hajlandó kanállal enni, eddig evett rendesen. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Kézzel evett helyette, kekszet, kenyérhéjat, gyümölcsdarabokat, kölesgolyót, párolt zöldségeket, amit a pürék mellé nasizni szokott.2010. szept. 5. 23:06
1/5 A kérdező kommentje:
Eddig ilyen volt egy napunk: reggel szopizott 8-9 között gyümölcspürét evett, aludt délelőtt, dél körül főzeléket evett, uzsira pár szem kekszet, gyümölcskockát, alvás, vacsira főzeléket, esti alvás előtt szopizott. Igény szerint naponta többször szopik még, éjjel is 2-3 szor. Varázsitatóból, csőrös pohárból önállóan iszik, csak vizet adok neki, étkezések után már nem szopizik, hanem vizet iszik.
2010. szept. 5. 23:11
2/5 anonim válasza:
Ma ehhez volt kedve, így esett jól neki.
A palacsintát én is valamikor késsel-villával, valamikor kézzel eszem.
3/5 anonim válasza:
Saját maga eszik kanállal már? Vagy te eteted és úgy nem akarja elfogadni?
Az én fiam 11hónapos, de még kézzel sem akarja megfogni az ételt, nem hogy kanállal..
4/5 A kérdező kommentje:
Én etetem kanállal, és azt nem hajlandó elfogadni, csak azt akarja enni tegnap óta, amit a szájába tehet maga. Főtt husi darabokat, párolt zöldséget. A darabos főzelékeket nem eszi meg, nem hagyja, hogy etessem. Így viszont nehéz felmérni, hogy mennyi jutott a pocakjába, és mennyi a földre. Mi ütött belé? A foga miatt nem akar kanalazni, vagy csak Ő szeretne irányítani? Amúgy ügyesen eszik, nem nyel félre, forgatja a szájában, de sok megy a földre. Barackot jó érettet gerezdekben héja nélkül elmajszolja.
2010. szept. 6. 16:44
5/5 anonim válasza:
ma 00:56 vagyok
Most már értem. Az én fiam sem akar mostanában kanalazni, alig bírja kinyitni a száját, gondolom fáj az ínye és húzódik, mindenhol puklis. Eddig szépen ette a darabosat ő is, de most csak a pépes kell neki, arra is csak "takarékon" nyitja a száját, éppen befér a kanál.
Hagyd neki, hogy rakosgassa a hamit a szájába, de ne engedd, hogy ő irányítson téged. Nehéz ez, de nem lehetetlen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!