Egy baba 2 nap alatt 60 grammot hízik, az mennyire elfogadható?
Teljesen rendben van, nem minden baba egyforma. Nekünk most négy hónapos a kicsi, eddig minden hétfőn fel kellett hívnom, hogy mennyi a súlya. Ha nem vettem volna mérleget, akkor el kellett volna menjünk hozzá heti rendszerességgel mérésre. Mindezt úgy, hogy 7,5 kg a baba, szerinte ne adjunk neki ennyit enni...
Úgyhogy engedd el, nem tesz jót neked, ezáltal a babának sem, ha ezen stresszelsz.
Ilyen pici korban csak akkor aggódnék ha fogyna..
Én hetente egyszer mértem, mindig pénteken fürdés előtt de fél éves kora után már arról is leszoktam.
Sokmindentől függ a súlya, volt e kaki, mennyit mikor evett mérés előtt... Ha nem mindig ugyanolyanok a körülmények akkor kb annyit is ér.
Engedd el a dolgot, én már tudom, hogy a védőnőnek mindig mindenre bólogatni kell hogy igen, úgy csinálja, átalussza az éjszakát, persze.
Kisfiam cicin alszik el, szó szerint sehogy máshogy (max órákon át tartó ordítás után). Mikor kérdezte a védőnő, hogy milyen az éjszaka elmondtam, és azt tanácsolta, hogy szoktassam le a ciciről éjszaka, napközbe se adjak neki alvás előtt. Mondom kössz, sokat segítettél.
A kedvencem az volt, mikor elmondtam, hogy köztünk alszik a gyerek. Jótanácsnak szánta, hogy tegyük kiságyba mert a házaséletemnek ártani fog. Nem akartam mondani neki, hogy nem csak ágyban lehet megoldani. De megköszöntem az aggódást és azóta is úgy tudja, hogy a gyerek kiságyban egész éjszaka ébredés nélkül alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!