Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babával ti jártok...

3 hónapos babával ti jártok bevásárlás? Eddig megoldotta a párom, de már kimozdulnék így karácsony előtt.

Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 13:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
A lányom tavaly ilyenkor volt 3 hónapos, nem vittem. Most sem viszem már pár hete, csak ha nem tudom máshogy megoldani. Normál esetben nyugodtan lehetne vinni, de sajnos ezek most nem normális idők.
2021. dec. 4. 14:21
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Én vittem őket, de 10 éve... Idén inkább egyedül mennék, ha apja átveszi este.
2021. dec. 4. 14:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. dec. 4. 14:37
 14/20 anonim ***** válasza:
26%

Nem vinném,nem kockáztatnék

Meg amugy sem,főleg hogy elkaptuk a covidot...azóta mi is jobban vigyázunk,nem viszem tömegbe

2 éves lesz december közepén

Félek,hogy esetleg hátrány lesz ez,hogy nem viszem közösségbe,de nem akarok még egy olyan 2 hetet,amit átéltünk

Gyerekorvos megmondta,ha kicsi lett volna,nem élte volna túl,szóval inkább maradjon otthon a gyermeked,és te is célirányosan menjél

Nem tréfa ez a covid

2021. dec. 4. 14:44
 15/20 anonim ***** válasza:
63%

Én mikor nem volt covid sem vittem az ennyire kicsi (de nagyobbacskákat sem)célzottan bevásárolni, mert minek. az nekik nem program. kimozdulni nyilván kimozdultunk, friss levegőre plábne, az egy három hóbnapos, vagy nagyobb gyereknek sem különösebben buli, hogy a bevásárlóközpont vagy egyéb bolt levegőjét szívja friss helyett.

A bevásárlás, vásárolgatás nekem amúgy sem program, hanem egy muszáj teendő, ami szükséges, igyekszem a legkevesebb fáradtsággal és idővel megoldani. gyerek akkor van csak velem, tök mindegy mekkora, ha nem tudom nélküle megoldani, vagy már akkora, hogy esetleg élvezné és szeretne jönni maga is.

Tudom, hogy sokan élvezik a shoppingolást és semmi gondom ezzel, nem vagyunk egyformák, de a legtöbb gyereknek az nem buli, max kiskamasz kortól fölfelé, vagy 1-2 kivétel, aki élvezi az ilyet.

Kimozdulni? Már hogy a viharba ne? De most, ilyen vírusos időszakban zárt térbe nézelődni vinni egy ekkora gyereket, akin se maszk, se oltás nem védi, hát tuti nem tenném.

sétálj vele, hadd aludjon a friss levegőn, ilyen picinek az még bőven elég, sőt, szüksége van rá. A kimozdulós, vásárlós-nézelődős igényedet meg elégítsed ki nélküle, mikor valaki bevállalja arra az 1-2 órára a picit.

2021. dec. 4. 15:18
 16/20 anonim ***** válasza:
78%
Hordozó kendővel minden nap mentünk boltba, piacra, csak én vásároltam egy hónapos kora óta, és egyszerre csak keveset tudtam hazacipelni. De akkor még nem volt vírus. Most inkább online rendelek mindent, hetente egyszer megyek ki csak piacra.
2021. dec. 4. 15:54
 17/20 anonim ***** válasza:
48%
Persze. Miert ne?
2021. dec. 4. 17:34
 18/20 anonim ***** válasza:
36%
Tavasszal született, kb 3 hónapos kora óta járunk együtt vásárolni, apuka nincs így ő nem tudott nekünk vásárolni. Hordoztam, így nem tudtam annyira az arcába se mászni, de nagyon tömött helyekre én sem mentem vele.
2021. dec. 4. 17:44
 19/20 anonim ***** válasza:
51%

Fiam 2 és fél éves, lányom 2 hónapos.

Heti 2x járok velük boltba. Kb az első hetektől (fiammal is 1 hetesen már boltba mentünk). Máshogy nem is tudnám megoldani. Ma karacsonyi vásarban is voltunk. Illetve hetente tuti van valami program.

Mi nem burokban élünk 🤷‍♀️

2021. dec. 4. 18:19
 20/20 anonim ***** válasza:
67%
3 hónaposan? 3 hetes korától jártuk vele az országot vonattal, sokszor hajnaltól estig tartott. És várakoztunk zsúfolt rendelőkben, kórházakban.
2021. dec. 5. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!