Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor vittétek először bevásár...

Mikor vittétek először bevásárolni magatokkal a babát?

Figyelt kérdés
Főleg most, hogy itt van ez a vírus? 3hetes a babám.

2021. okt. 3. 10:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Egy hetesen. Egyedülálló anya voltam, máshogy nem tudtam anno megoldani.
2021. okt. 3. 10:35
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Mi 3 hónaposan.

Nem is a vírus miatt, hanem mert mi inkább 2-3 hetente nagybevásárlást tartunk, és nem voltunk benne biztosak, hogy bírná.

De igazából nagybevásárlásra most sem visszük, mert szeretünk hiszti nélkül, gyorsan végezni, olyankor a nagyszülők vigyáznak rá. Persze, ha valamiért be kell ugrani mégis a boltba, jön velünk.

2021. okt. 3. 10:37
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
Fogalmam sincs, nem csináltunk ebből ügyet. Pár hetesen már biztosan jöttek hordozóban, miután felültek, akkor meg be se mentem nélkülük sehova, imádják a mai napig. 😊
2021. okt. 3. 11:51
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
Első hullám idején szültem, de ez végülis nem befolyásolt semmiben. Azt terveztem 6 hétig semmiképp nem viszem vásárolni, szerencsére ezt sokkal tovább ki tudtam tolni (pontos időre nem emlékszem). Szerintem ha nem feltétlenül szükséges várj még vele, de te érzed!
2021. okt. 3. 12:05
 5/15 anonim ***** válasza:
74%

Két hónaposan.

A második hullám alatt szültem.

Kénytelen voltam bevinni magammal a boltba. A férjem estig dolgozik.

2021. okt. 3. 12:24
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

Még az ovis nagy is elvétve vásárol csak velem úgy átálltunk az online-ra (ruha, háztartás) illetve arra, hogy csak egyik szülő megy egyedül. Vírus előtt kicsit gyakrabban fordult elő, hogy beugrottunk ezért azért, de anyagilag is jobb máshogy.

Egyébként konkrétan a kérdésedre: 3 hónapos volt mindkettő, amikor először és azt is átordították, nem volt jó élmény. 5-6 hónaptól lehetett velük nyugisan vásárolni.

2021. okt. 3. 14:37
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
5 naposan. Nem volt segítségem, muszáj volt menni
2021. okt. 4. 00:05
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Másnap miután haza értünk.Szinte mindig vele vásárolok a mai napig,hát hol hagynám..:D

Ha épp szabadnapos a párom akkor fent hagyom vele rossz időben vagy ha sok mindent veszek,de amúgy viszem.

Pici még nem nyúl semmihez és mást se engedek bematatni/behajolni a baba kocsiba így fertőzéstől én nem féltem..

Rendesen fel kell öltöztetni időjárásnak megfelelően,és semmi akadálya annak hogy kint legyen arra a pici oda-vissza útra.

2021. okt. 4. 11:17
 9/15 anonim ***** válasza:
71%
Vírus idején szültem. Mivel volt szülés után egy kis gyulladása mi nem mertünk kockáztatni. Megvártuk az oltások nagy részét. Persze nem mondom, hogy soha nem vittük de azért a 3 hónapos kort kivártuk. Plusz kényelem szempontjából is jobb volt télvíz idején, ha csak a párom ment vagy mi is rendeltük. Hozzáteszem jó dolog ez a rendelés, mert gyerekkel amúgy is macerás a vásárlás. Levegőzni rendesen meg kiviszem inkább külön, az többet ér, mint kocsiba be-kocsiból ki,bolt,vissza be-ki. Szocializálódni nem a nagybevásárlás közben fog. 😀
2021. okt. 4. 13:50
 10/15 tregi válasza:
100%
Én Angliában élek és ma 4 hete szültem. Itt semmiféle oltást nem kapott még a baba. Kisboltban voltunk eddig és ahol kevesen vannak, a nagy boltokat kerüljük :)
2021. okt. 4. 14:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!