Kinek milyen cumisüveg vált be?
Nekünk a Tommee Tippee cumisüvegek váltak be.
A kiengedést hűtőben kell, azt jól csináltad, mikrózni nem szabad, ha sürgős, akkor is jobb meleg vízbe tenni, amíg kienged.
Én úgy oldottam ezt meg, hogy ha tudtam, hogy másnap el kell mennem egy kicsit akkor 1-2 adagnyit aznap (ha volt időm) vagy előző nap este lefejtem, hűtőbe tettem, így 'frissen' kapta meg, így viszont fixen el kell fogadja.
Ha úgy sem fogadja el, akkor meg lehet próbálni a tápszert szerintem, de erről mindenképp egyeztess a gyerek orvossal, receptre tud felírni, így olcsóbb is.
Csak ott meg benne van, hogyha elfogadja, megszokja és utána a tejed nem kell majd neki.
Ne válts lansinoh-ról. Az a legjobb a normál cumisüvegek között a cumizavar elkerülésére.
100 % hogy a fagyasztott tej volt y baja. A gyerekek többsége nem fogadja el.
Szerintem a fagyasztással lehet baj, sok baba nem fogadja el. Az enyém már a hűtős másnaposat sem. Érdemes ilyen esetekben számolni ezzel is. Én mindig azt mondom, ha valahova készülünk és tudom, hogy nem fogok tudni szoptatni, hogy "uzsit csomagolok" a gyereknek... vagyis megyek fejni... Kicsit nagyobb logisztikát igényel indulás előtt, de meg lehet szokni. :)
Nálunk egyébként a MAM cümisüveg bejött, bár megmondom őszintén mást nem is próbáltunk. Az volt a mellszívóhoz, így kézenfekvő volt, hogy nem vettünk másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!