Mit tegyek hogy a babám ne egyen nagyon mohón a cumisüvegből? Minden etetés majdnem fuldoklásba torkollik.
Több féle cumisüveget kipróbáltunk de mindegyikből olyan mohón eszik, hogy majdnem minden evésnél elkezd fuldokolni a másfél hetes babám. Borzasztó érzés amikor utána nem vesz levegőt, mert a torkára megy a korty. 😔
Valaki tudna valami okosat tanácsolni erre? Esetleg ajánlani valami olyan fajta cumisüveget amiből nehezebben tudja szívni a tejet?
Sajnos ciciből nem tudom egyelőre etetni, mert még nincs tejem (folyamatosan próbálkozunk vele, hátha beindul), ezért muszáj tápszerrel pótolni addigis.
Próbáltam már azt is, hogy gyakrabban kínálom, próbáltam azt is, hogy igény szerint kínálom de valahogy nem megy neki akkor sem. 😓
Minden etetéskor először mellre próbálom tenni...
2-es, köszönöm ezt az értelmiségi kommentet, remélem szebb napod lett tőle. A gyermekorvos javasolta, hogy pótoljunk tápszerrel, mert ígyis visszaesett már a baba súlya.
Az utolsó két kommentelőnek köszönöm! Ezt a fajtát még nem próbáltuk ki, de akkor beszerzek egy ilyen fajta cumisüveget.
Nekem a harmadik tanácsadó jött be, akivel a szoptatás lelki és hormonális háttereiről beszéltünk sokat :)
Amúgy a mohóságot majd elnövi idővel, az én kislányom 6 hetes koráig cicin is fuldoklott, köhögött, csurgatott. Most 8 hetes és már abszolút nem csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!