Fiú babára adhatok harisnyát?
Figyelt kérdés
A talp nélküli nacikhoz mindig lecsúszik a zokni. Vagy úgy már túl meleg lenne ha harisnya lenne alatta? 23-24 fok van nálunk bent. Vagy lehet a harisnyát csak egy hosszú ujjú bodyval? De fiúnak nem fura így?
Első baba
2021. nov. 28. 10:25
1/20 anonim válasza:
23-24 fokban harisnyával melege lenne. Lábfejes rugitok nincs?
2/20 anonim válasza:
Miért szerinted a fiú babák sosem fáznak? 🤔
Sőt a fiúknak is van leggins..
3/20 anonim válasza:
Harisnya + rövidnadrág és akkor nem lesz melege. Vannak fiús harisnyák.
4/20 anonim válasza:
Jezus, ha kimentek inkább hagyod megfagyni vagy mi? Nekem 1 evesem egész nap harisnya plusz zokniban van, ha kimegyunk csak felkap egy nadragot.
5/20 anonim válasza:
Mivel folyton leveszi a zoknit így az én 15 hónaposom is harisnyában van itthon,felül pulóver mert a padló hideg és még nem jár csak mászik. Vannak fiús/uniszex harisnyák.
6/20 anonim válasza:
Nálunk harisnya plusz hosszú ujjú rugi van bent 4.5 hónapos fiú babán.
7/20 anonim válasza:
Én gond nélkül adtam harisnyát ha úgy láttam jónak, sőt kiskonyhája is van, és tervezek venni kertész játékot ahova a leírásban az van írva lányoknak.
Ne akadj fent ilyeneken. Cuki fiús harisnyák is vannak.
8/20 anonim válasza:
8 hónapos kisfiún is gyakran szokott harisnya lenni, szerintem nem gáz, sőt később ha nagyobb lesz és kap aláöltözetett sem lesz gáz. Az a lényeg, hogy ne fázzon.
10/20 anonim válasza:
Ja igen. Ha annyira meleg van,max harisnya,nadrágot pluszba ne. Megsül szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!