Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha a 13hónapos nem mászik...

Baj ha a 13hónapos nem mászik csak a fenekét huzza a földön és nem is tud járni?

Figyelt kérdés
Csak feláll de nem tud elindulni.
2021. nov. 27. 18:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Anyukàm szerint én sem voltam hajlandó mászni sosem, sosem volt problémám semmivel sem a későbbiekben, elsőtől érettségiig kitűnő voltam, imádok olvasni, mérnökként végeztem a Műegyetemen, tíz évig modern táncoltam… nem vagyok benne annyira biztos, hogy olyan szinten összefüggés van a dolgok között, mint amennyire manapság ezt belemagyarázzák… járni mondjuk, legalább lépegetni, már lassan kellene, én elvinném már tornára, az fix.
2021. nov. 27. 21:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt nem a kituno eredmenyre kell erteni. Szerintem mindenki ismer olyan kitudno tanulot aki attol fuggetlenul teljesen buta minden mashoz es olyat aki nem soha jo tanulo megis nagyon ertelmes es okos es sok mindenhez ert.
2021. nov. 27. 21:54
 13/17 A kérdező kommentje:
Soha nem volt jo tanulo*
2021. nov. 27. 21:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A járással szerintem sincs elkésve. Na a mászás már más kérdés. Orvos vagy védőnő státuszokkor erre nem mondott semmit? Mondjuk azért az édesanya fejében is megfordulhatna a gondolat egyáltalán, hogy elvigye szakemberhez. Semmi nem lesz, ha valakinek megmutatja. Szerintem.
2021. nov. 28. 06:53
 15/17 A kérdező kommentje:
En szerintem a vedononek aztmondja hogy maszik. Mivel amikor a feneket huzza a foldon o azt maszasnak gondolja…
2021. nov. 28. 11:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Megdöbbentő és nagyon gáz, hogy a védőnő nem “ellenőrzi le”, hogy ezeket tényleg csinálja-e a gyerek, megelégszik bemondással. 🤦🏻‍♀️
2021. nov. 28. 14:10
 17/17 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem gáz mind a szülők, mind a védőnő részéről. Mégha nincs is a kicsivel semmi gond se, miért nem lehet elvinni egy hozzáértő emberhez, hogy lessen már rá. Lehet minden oké. Viszont ha nem, akkor még viszonylag idejében is meg lehetne fogni.

Most itt az anyát kellene jobb útra téríteni. Én megpróbálnék beszélni vele a helyedben.

2021. nov. 28. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!