Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 22 hónapos eddig jó alvó...

22 hónapos eddig jó alvó fiammal mi történhetett?

Figyelt kérdés
Eddig mi nem igazán ismertük az éjszakázásokat csak ha fáj vmije va foga jött.de most már 2 hete egyszerűen felkel éjfél és 2 óra között s egyzserűen alíg tudom vissza altatni.Már minden lehetőséget kipróbáltam, ő csak kiakarna szállni és menni akarna.Szerintetek mi lehet? v mi történt vele? külön szobába alszik 4 hónapos kora óta, nem szopizunk, enm is éhes az bíztos.Inni akartam neki adni de azt sem fogadja el.vajon mi lehet vele? Anyukák nállatok volt ilyen? ti tapasztaltatok ilyet? és vajon meddig fog tartani??Segítségeteket előre is köszönöm!
2010. szept. 5. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam 20 hónapos. Két alkalommal is volt hasonló esetünk, de rövidebb ideig. Kb. 1-1,5 hétig tartott. Nem jöttem rá, hogy mi a baja. Szerintem annyit tudsz tenni, hogy mellette vagy, érezze az anyai közelséget. Így megnyugszik. Esetleg próbálj neki mesélni. Az én fiamat például egyáltalán nem érdeklik a mesekönyvek mesék. De ha vele megtörtént dolgokról, emberekről beszélek, akkor megnyugszik, és miután elhallgattam, elalszik.

Egy biztos. Ne engedd, hogy kiszálljon és menjen, mert én az első alkalommal ezzel rontottam el. Egyszer kellett engednem neki, és vége volt mindennek. Következő estétől nemcsak ki akart menni a szobából, hanem őrületes hisztit, üvöltést vágott az éjszaka közepén. A második ilyen korszakunknál nem engedtem ki, és megúsztam az éjszakai hisztit. Szóval mindenképpen csak nyugtatni próbáld, és reméljük hamarosan visszaáll a te kisfiadnál is a rend.

Én is nagyon aggódtam, hiszen általában tudjuk mi a problémájuk. Erre nem jöttem rá.

2010. szept. 7. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:

kisfiam húsz hónapos és ez a helyzet velünk is.

nálunk kb három hete kezdődőtt, ő nagyon forgolódik álmában és felébredt hogy rugdalta a rácsot. felsírt kivettem megnyugtattam, ha nem sikerült akkor bevittem magunk mellé és aludt is tovább. másnap megint akkor már amikor kivettem már mutatta hogy menjuk a szobába hozzánk. nagyon hamar hozzászokott,én meg itt rontottam el hogy nem tettem vissza mert hát én is álmos voltam az éjszaka közepén hirtelen megradni így egyszerűbb volt.

most szoktatom visssza. felsír általában éjfél és két óra között. eddig kivettem magunk mellé megnyugodott és vissza. kicsit sírt, megsimogattam felhúztam a zenélőjét és már aludt is vissza. most már ott tartunk hogy felsír felül már nem áll fel visszafektetem megsimogatom és már alszik is (kop-kop) remélem hamar erről is leszokik mert azért elég fárasztó.

és az én kisfiam se éhes se szomjas. és már fél éves korától átalussza az éjszakát.

bocsi ha hosszú voltam. kitartás :)

2010. szept. 7. 14:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi csajok..akkor megnyugodtam h nem csak nállunk van ez.Aztán remélem h nállunk is elmúlik minél előbb...mert most már elég hideg van az ágya mellett üldögélni v áldogálni...Mindne erőmet össze szedem..h ne vegyem ki..de mnem mindg jön össze sajnos-én is megsajnálom és van h kettőnk között köt ki..de akkor iylet nem csinálok mert mint olvasom meg szokja..

Mégegyszer köszike csjaok!!

2010. szept. 7. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Enyém 22 hós, aug-ban volt így megkeveredve. A melegre fogtam. Ültem mellette és soroltam, hogy alszik a napocska, alszik az apa autója, alszik a duplocica, alszanak a virágok, alszanak a fák... Tök monoton hangon. Persze nem engedtem ki az ágyból, hogy fel ne keltse szegényeket, mert álmosak. Megértette. 3. héten már mutogatta, hogy mi minden alszik, mit vegyünk még bele. Szertartássá vált, hogy a kis legofigurát tectilzsepibel betakartam, mellétettem. Símogattam a pociját és fél órán belül elaludt. Aztán valahogy elmaradt. Szinte hiányzott. (-:

Tarts ki!

2010. szept. 7. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Van ismerősöm akinek a gyerkőce csinálta ugyanezt éjszakánként. Mondjuk náluk az anyuka belement a "játékba" :(( és sokszor hajnali 1-3-ig kellett DUPLO-znia a gyerekkel. Hát, gratula .(
2010. szept. 7. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!