Hol lehet polifoam puzzle szőnyeget kapni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 08:19
1/9 anonim válasza:
Épp tegnap láttam akciósan a soroksári auchanban (nem emlékszem mennyibe került, csak a nagy akció táblát láttam). De anno mi is ott vettük.
2/9 anonim válasza:
Általában a hiperekben. Auchan, Tesco, Cora,...
Ha jól tudom, szokott lenni a Kikában és az Ikeáról is hallottam már.
Ezen kívül láttam a Mattiban, a Brendonban már nem is figyeltem (addigra elfáradtam), de biztos van.
Mi az Auchan-ban vettük, ha jól emlékszem.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 5. 08:36
4/9 anonim válasza:
Regio játékáruházban vettem 2 csomagot mert elötte 2 napon kersztül bejártam Bp összes tesco,cora,auchanját és sehol nem találtam,pedig elötte,amíg nem volt aktuális,mindig szembe találtam magam habtapi csomag kupaccal. Másnap mikor bementem az auchanba rohadt nagy táblára ki volt írva hogy AKCIÓ 990 ft.....azt hittem hanyadt vágom magam mert 3990-ért vettem a regioba... :) :S
5/9 anonim válasza:
Én meg a Praktikerben láttam tegnapelőtt.Az árát nem néztem.
7/9 anonim válasza:
Most a Möbelixben is akciós. Nem emlékszem mennyi, de azt tudom, hogy jó áron volt.
8/9 anonim válasza:
300 Ft-ért vettem két csomagot bababörzén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!