Hibás libero. Mi a teendő?
Úr Isten, ez már annyira a sokadik ilyen!! És szinte mind tescos... Nem értem hogy engedheti ezt meg magának a Libero! Én pl. azt szoktam venni, de most inkább mást választottam, mert olvastam itt a fórumon hogy többen is így jártak! Felháborító!!!!!!!!!
A kérdésedre válaszolva, blokk nélkül szerintem a csak a gyártónál tudsz reklamálni! Írj nekik levelet, akik eddig így tettek,azoknak azt írták hogy kicserélték!
Máskor a DM_ben a 25%-os kedvezménnyel kb.3300 ft.-ért vesszük a LIBERO-t!!!!!!!!!!!!MINDIG!!!!
mi is vettünk egy ilyen csomagot a DM-ben és nekünk nincs vele gond. ugyanúgy ráadom és nem jön ki belőle semmi.
Most néztem meg amit tegnap hozattam húgommal Libero 4 84 db.-os. és ezen sincs hátul gumi.
Tegnap fürdés után adtam rá,furcsának tűnt,de nem néztem meg,csak most hogy olvastam ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!