Fogzástòl kifordulhat a gyerek magábòl?
Pfuh,a szemfog sokszor rosszabbat is produkál,az nagyobb fájdalommal jár mint a többi.
A fiamnak a feje is nagyon fájt ameddig a szemfoga jött ki,gyógyszert kapott rá a dokitól.
Kitartást! :(
Az semmiképp nem segít, hogy te egész nap feszült vagy, megérzi sajnos a gyerek és átveszi tőled. Ha nem bírod, akkor inkább hagyd az apukájára pár órára, nyugodj le, menj el sétálni, és feltöltődve kapjon téged vissza. Egy ekkora gyerek nem "rosszalkodik", még nem tud beszélni, nem tudja elmondani, mi a baja, sajnos ezt el kell viselni türelemmel.
Egyébként szerintem a napi 1 alvás is okozhatja a rossz éjszakát, ha még nem ért meg rá. Hogy állt át? Próbáltad altatni, csak nem aludt el?
3,Hogy-hogy honnan tudtam? Azért elég szembetűnő,ha a gyerek egyszer csak olyasmit csinál amit nem szokott és az nem igazán normális vagy fájdalomra utal.
Függetlenül a korától.. :D
De gyakran fogta,kicsit paskolta vagy simította meg a fejét,a szemét is egy kicsit erősebben dörzsölte,gyakran hagyatt feküdt és letakarta a szemeit a takarójával.
Lehetett sejteni,hogy vagy a szeme,vagy a feje fáj.14 hónapos volt.
Elvittem az orvoshoz,mert inkább egy felesleges kör..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!