Nem rég született a gyermekem 32 hét 3 napra és ma vagyunk a 35 hétben. És az lenne hogy ti mit gondoltok arrol hogy a dr nővel meg beszéltük hogy ezen a héten haza mehetünk erre meg tegnap be vágja hogy még várjunk 1 hetett?
Szóval a dr nővel több mint egy hete meg beszéltük hogy ezen a héten haza enged minket a babámal de végül meg gondolta magát és ezt annyival zárta le hogy mert a gyerekemnek bármikor lehet légzés ki maradása a 19 nap alatt egyetlen egyszer sem volt ilyen.
Azt tudni kell hogy ahoz képest hogy a babám kora szülött 0 perces kora ota nem kellet rá segiteni a légzésre még oxigént sem kapott.
A súlya gyarapodik nem fogy csak szopizik.
Több mint 1 hete velem van lent és több mint 400 grammot hízot csak azóta mióta velem van de ezt sem veszik sajnos figyelembe.
Mit tegyek szerintetek?
Gondolom, a doktornő (ÍGY írják helyesen!) nem ok nélkül akarja még egy hétig megfigyelés alatt tartani a babát.
Szerintem neked is megéri egy hetet várni, mint adott esetben elveszteni a babát.
Csak hogy semmi baja sincs a gyermekemnek, semmi rossz lelete sincs, az ápolók is velem értenek egyet, hogy több mint 1 hete meg lett beszélve, hogyha nincs semmi baj akkor haza mehetünk ezen a héten.
Mint írtam nem volt légzés ki maradása.
Szerinted ki ért jobban a gyerek egészségi állapotához: egy orvos vagy te vagy egy ápoló????? Nem gondolod, hogy az orvos nem véletlen tanult majd 10 évig, mire végzett?
Elég felelötlen embernek tünsz, ha ennyire mindegy neked a gyereked egészsége, esetleg élete!
7-es: szerintem a "megigérték" úgy történt, hogy a doktornö olyasmit mondott, hogy ha minden rendben lesz a babával, akkor hazamehetnek ezen a héten, a kérdezö meg ezt fix igéretnek vette.
(Eleve elég butuskának tünik a kérdése meg a reakciói alapján, nem tudja felfogni, hogy a gyerek egészséges/élete miatt akarják még egy idig benn tartani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!