Én nem féltem csak ha veszélyt látok, nyugodtan ácsorighat a kanapénál ágynál pl mert ha le esik is pl akkor szőnyegre esik , de már nem is szokott mert megtanult esni .
Nyáron az udvaron nyugodtan mászhatott a kertben a fűben(családi ház),annyi hogy ránéztem mit csinál
Bent is nyugodtan mehet , bababiztonságs a ház,néha ránézek
Most mászik de egészségesen féltem csak
Az elsőnél túlzásba vittem/vittük..eléggé.. :D
A másodiknál már elég lazák voltunk.
Most jön a 3. Vele már rutinból fog menni a dolog szerintem.
En elég féltős vagyok.
A nagyobbiknak már volt agytazkodasa ( ugrált az agyon és megfejelte a falat ) kartorese ( mert ciganykerekezni “tanult” )
Össze lett varrva a homloka, mert elesett az oviban és megfejelte a fa kisszéket. És volt meg egy amikor a kádból szállt ki.. megütötte a nunijat és felhasadt... ez mind az elmúlt 8 évben csak a legnagyobb gyerekkel..
A kisebbik meg csetlik botlik állandóan konkrétan a semmibe is ( mint anyósom :D ) de soha nem volt meg olyan balesete ami miatt kórházba kellett volna menni.. ( 5,5 éves )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!