SOS! Jövő héten lesz 12 hetes a babám. Még mindig nem múlik a hasfájása, ugyan olyan erős neki. lehet hogy laktóz érzékeny?
nincs hasmenése, napi 1szer van kakija max 2szer hígabb de nem hasmenéses...
és sárga, savanykás szagú nem büdi.
tápszeres a születésétől kezdve. szépen hízik sőt... 3850g-mal született már 7kg körül van
puki és büfi van tehát a levegő nem marad benn.
kipróbáltuk az infacoltól kezdve mindent, gripe water, a patikai kikevert gyógyszert, de nem használ.
nem tudok másra gondolni, szerintetek?
már múlni kéne nem?
tudna valaki tanácsot adni? mik lehetnek még a tünetek a laktóz érzékenységnek?
Türelem! Nekünk is így volt. Egyik nap még volt, másik nap már nem! Jövő hétre akár el is múlhat!
Hidd el, nekem is furcsa volt. Egyik napról a másikra, mintha elfújták volna! Aggódni majd jövő hét végén kezdj el, ha még mindig nem múlt el. Egy-egy nap is számíthat.
nálunk 14 hetesen múlt el, pedig pont ilyen gondolataim voltak, mint neked, 12 hetes volt a babám. vártam a 12 hetet, azt hittem, hogy megváltás lesz, de semmi. sőt. erősebb lett. azt hittem sose lesz vége!!! teljesen kétségbe voltam sve, mindent kipróbáltunk, amit lehetett. kiborultam totálisan.
aztán: már betöltötte a 14 hetet, mikor egy nap felébredtünk reggel és többé nem fájt a hasa.
remélem nálatok sincs gond. és a laktózérzékenységet ilyen korban még kinőhetik, ilyenkor ez még nem olyan allergiának számít. ha 2 éves kora után megmaradna, akkor kell vinni vizsgálatokra laktózérzékenység ügyében. legalábbis nekem ezt mondta egy orvos. és elhittem neki. ettől függetlenül mi laktózmentes tápszert eszünk, mióta nincs anyatej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!