Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 honapos - 1 ev koruli...

11 honapos - 1 ev koruli babatok este magatol alszik el ?

Figyelt kérdés
Sehogy sem tudom elerni hogy elaludjon magatol csak ha simizem,paskolom a popojat picit es hasonlo. Ha leteszem az az elso dolga hogy felall, ha visszateszem ordit...majd ujra felall,pedig napkozben 1-2 orat alszik max, es este 10kor meg nem almos neha. Probaltam hogy mellefekszem es mesezunk picit, ugy bealszik neha de ez a modszer is csak napkozben megy. Ti hogy csinaljatok ?
2021. nov. 18. 12:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bocs, elküldtem. 😄 Szóval ezek közösen mennek, utána csak betakargatjuk őket az ágyaikban és kimegyünk.
2021. nov. 18. 14:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen magától de előfordul, hogy néha kicsit ringatnom kell ha nem tud elaludni. Most fogzik.
2021. nov. 18. 15:16
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Az én kisfiam az elejétől fogva "felnőtt" módon alszik, 3-4 hetes korától végigalussza az éjszakákat. Most 1 éves. MINDEN EGYES ESTE ugyanúgy történik minden, este 7kor, max fél8kor elvisszük fürdeni, ott játszhat, utána felhúzzuk a pizsit, tápszer és lerakjuk a kiságyba. Legközelebb másnap reggel találkozunk. Ja, cumizik, az kell neki mindig alváshoz. Én egy picit azért hiszek abban, hogy mi ehhez az elejétől fogva ragaszkodtunk, talán azért is megy ez neki így.
2021. nov. 18. 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

#13 baromi rosszul hiszed.

Nem a te érdemed, hanem ilyen a gyereked.

2021. nov. 19. 08:45
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
#14 baromira félreérted. nem írtam, hogy márpedig ez csakis kizárólag így van, hanem "Egy PICIT hiszek abban..", "talán".. lényeget sikeresen megfogtad. :)
2021. nov. 19. 09:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy rengetegen vagyunk akik ragaszkodunk a napirendhez és esti rutinhoz, és mégsem alussza át a gyerek az éjszakát és nem alszik el úgy, hogy megissza a tápszerét és villanyt kapcsolunk.
2021. nov. 19. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!