Mi a véleményetek az alábbi nevekről:Abigél,Bíborka,Daniéla,Johanna Kornélia,Nádja?
Abigél elmegy.
Bíborka nem tetszik.
Daniéla nem tetszik, esetleg Daniella.
Johanna nem tetszik, de vállalható.
Kornélia elmegy.
Nádja borzalmas, leírva és kimondva is.
Abigél-Nem a kedvenc,de szép
Bíborka-tetszik,de nem adnám
Johanna-tetszik
Kornélia-nem tetszik
Dánilela -nem tetszik
Nadja-külföldön estelteg
Abigél - szép
Johanna - adtam:)
Bíborka - nekem kislányos, nem tudom elképzelni felnőtt nőnek, Bocskor Bíborkánál is furának találom amikor látom/hallom
Kornélia - szép, de a Nelli becézés nem tetszik
Daniéla-Nadja - túl idegen nekem
A ka/ke végződésű nevek nekem becenevek, így a Bíborkát nem adnám, de szerintem Bíbor formában adva vállalható.
A Johanna szép, de nem adnám az miatt, hogy manapság kb minden második kislány (a környezetemben) Hanna, ami hasonlóan hangzik.
Az Abigél szép név, de a becézései sajnos nem a legszebbek.
A Kornélia és a Daniéla nevek nekem kicsit "hercegnősen hangzanak". (Sokan írták, hogy a Daniéla furcsa. Nekem van ilyen nevű ismerősöm, és amikor bemutatkozott egyedül csak az jutott eszembe, hogy milyen gyönyörű neve van).
Nekem a Nádja nagyon tetszik, de Magyarországon nem adnám az valakinek a nádja szójáték miatt.
Úgy általánosságban mindegyik név szép és normális, így jó döntést fogtok hozni, bármelyiket is válasszátok ezek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!