1 hónapos babát miert küldenek el vérvételre?
Figyelt kérdés
Ma voltunk a gyerek orvosnál, minden oké, szépen nő a súlya, alszik, jókedvű, semmi panasza. Azt mondta a doki minden oké, beutalja vérvételre. Azóta akárkinek mondtam ezt, azt mondják, hogy nem is értik, az ő babájukat nem utalta be a doki. Másnak is volt ilyen hogy ok nélkül beutalták?2021. nov. 16. 21:23
11/23 A kérdező kommentje:
Élettani sárgaság volt amikor hazajöttünk a kórházból, de azt mondták nincs békén dolog. Heti 250g-ot hizik, jókedvű szval tényleg nem értem. De holnap mindenképpen felhivom a dokit én sem akarom ezt a vérvételt ha nem muszáj.
2021. nov. 16. 22:46
12/23 anonim válasza:
Majd írd meg kérlek mit mondott
13/23 A kérdező kommentje:
Jojo mindenképpen.
2021. nov. 16. 23:28
14/23 anonim válasza:
Arra kíváncsi a doki, hogy van a gyerek mája.
15/23 A kérdező kommentje:
Értem de ha nincs semmi panasz akkor miért?
2021. nov. 17. 06:13
16/23 anonim válasza:
Hát... Hívd fel, és kérdezd meg tőle.
17/23 anonim válasza:
Nekünk volt,de elhúzódott a sárgasága. Lehet ő is amiatt nézeti meg.
18/23 A kérdező kommentje:
Na beszéltem a dokival. Azt mondta, hogy amiatt utalta be mert hamlik a feje és hogy nem koszmo jellegű a hámlás hanem sima hámlás, és hogy ezért kíváncsi. De mondta hogy szerinte nem sürgős, várjunk pár napot hogy javul e. Hát én ilyet még nem is hallottam hogy fej hámlás miatt utalják be
2021. nov. 17. 11:48
19/23 anonim válasza:
Ilyet még én sem hallottam. Nem mondta, mire gyanakszik? Valaminek a kísérő tünete lehet esetleg?
20/23 anonim válasza:
Én biztos megmondanám a dokinak, hogy ne ködösítsen többé! Ennél nincs zavaróbb, frusztrálóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!