1 hónapos babatok nektek miket csinált?
Nem nagyon csinált semmit.Evett,nézelődött,sokat pukizott és annál is többet aludt.
Nekem semmilyen szék,hinta,ültető nem jött be még nagyobb korában sem,hordozóztam néha amúgy meg szabadon feküdt velem az ágyon/vagy a játszószőnyegen a földön.Azt is már csak akkor amikor nem volt elég etetni,tisztába tenni és vissza altatni..:D
Az én 6 hetes kislányom rengeteget mozog, kalimpál a kezeivel-lábaival, sokat mosolyog, nem csak álmában (ezt egész korán elkezdte.) Pihenőszéket ő is utálja. Babakocsiban sincs nagyon el. Játékokat szemével, fejével követi, de túlságosan nem köti le. Az én hangomra egyből odafordul és már kezdi Ő is hallatni a hangját.
Egyre gyakrabban hasaltatom, buksiját szépen emeli, viszont sajnos csak az egyik oldalra teszi le, és én sem tudom átfordítani Neki a másikra. Böfiztetéskor is mindig ugyanarra fordítja a fejét a vállamon. Ha hason alszik, akkor is. Lehet, hogy gyógytorna lesz majd szükséges. Hanyatt nincs ilyen probléma.
Alvása kezd ritkulni, napközben egyre többet van ébren, van hogy két etetés között nem alszik vagy max 1 órát. Éjjel maximum 1x kel.
Csak akkor sír, ha éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!