Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bébikomp mellett vagy ellen?

Bébikomp mellett vagy ellen?

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 13:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint a kókuszmatrac kontra szivacsmatrac! Mindenki ellene van a szivacsmatracnak mert állítólag gerincproblémákat okoz, érdekes, hogy régen mindenki szivacsmatracban aludt és láss csodát nincs semmi bajuk, én 38 éves vagyok , gyerekkoromban szivacsmatracom volt és köszönöm szépen jól vagyok, a gyerekem 18 éves és az ő gerince sem bánta sem a szivacsmatracot , sem a bébikompot!
2010. szept. 4. 15:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Ellene.

Lehet, hogy nem lesz baja a babádnak tőle, de lehet, hogy igen. Minek kockáztatni?

A másik, hogy sokan érvelnek azzal, hogy ha naponta kevés ideig van benne, akkor nem ártalmas. Akkor meg tényleg mi értelme van megvenni.

Én a helyedben más ajándékot kérnék. (Etetőszék, járóka,hinta, játéktároló doboz, kismotor, tricikli...)

2010. szept. 4. 16:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Ellene.

Felesleges, drága és inkább tanuljon meg egyedül közlekedni a gyerek, amíg az nem megy, ilyen sem kell.

Viszont mozgásfejlődés-problémás gyerekeknek szokták javasolni terápiás céllal, de ez más téma.

2010. szept. 4. 20:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Ellene. Mindenhol csak rosszat olvastam róla, komoly szakmai oldalkon is, így eszembe se jutott venni. Barátnőmék annak idején vettek (most már 10 éves a kisfiú) és olyan későn tanult meg önállóan járni a gyerek, hogy 22-es cipő volt az első amiben járt (az enyém 19-esben kezdte) Igaz egyéb gond nem volt tőle.
2010. szept. 4. 22:15
 15/19 anonim ***** válasza:

tegnap 20:38 vagyok

Háát, az én lányom 21-es lábmérettel kezdte a kétlábazást, de szerintem ez nem szerencsés viszonyítás, mert pl. neki eleve nagy a lába.

2010. szept. 5. 07:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Az én kislányom első cipője pedig 22-es volt 11,5 hónaposan. Szóval ez rossz példa volt.
2010. szept. 5. 14:50
 17/19 anonim ***** válasza:
hát lehet hogy a példa rossz volt ezek szerint, de az tény, hogy a kisfiú másfél évesen még nem ment :( és a barátnőm is úgy gondolja, hogy a kompozástól
2010. szept. 5. 22:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Érdekes az én nővérem kompozott és már 10 hónaposan önállóan ment. Na?
2010. szept. 6. 14:51
 19/19 anonim ***** válasza:

itt egy link a sok közül, hogy miért ne: (de bőven lehet szemezgetni a neten)

[link]

nem törvényszerű, hogy minden gyereknél tapasztalható a komp káros hatása, ez olyan, hogy van amelyik baba cumizavaros lesz a szopi melletti üvegtől, van amelyik nem, van aki allegiás lesz a korai tejfogyasztástól, van aki nem, de minek kísérletezni a gyerekkel, ha egyszer szakemberek állítják, hogy nem egészséges a komp? én ezt nem értem

2010. szept. 6. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!