Bébikomp mellett vagy ellen?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=84&keres..
régen divat volt, ma nem az. te döntöd el ezt is, mint a hozzátáplálást. Ma senki nem ajánlja már eü. szempontból.
Sziasztok!
Én nem tudom mi tévő legyek. Még csak 3 hónapos a babám, de ugye sokan kérdezik a látogatók közül, hogy mit hozzanak ajándékba és ez is felmerült bennem. Sok rosszat olvasok róla. Na még kíváncsian várom a véleményeket. Köszönöm az eddigieket. Jó babázást mindenkinek!
Nekünk volt. 8 hónaposan kezdte használni (persze nem túl sokat), és nagyon élvezte. 2 hónap után kinőtte, kimászott belőle. Most egy éves és szépen lépeget, az ortopéd orvos szerint semmi baja.
Szerintem csak olyan babának nem szabad venni, akinek amúgy is gond van a mozgásfejlődésével.
Én szintén ellene vagyok.Anyukák szempontjából valószínűleg kényelmesebb,mert elvan benne a gyerek,és több idő van egyre-másra.De a járás tanulásához szerintem a természetes mód a legjobb.A komp megtévesztheti a gyereket,mert ő azt hiszi hogy jár,miközben ez nem így van.Hogy egészségügyileg mennyire lehet káros vagy mennyire nem,nem tudom,mondanak már mindent a szakemberek.De az biztos hogy nem természetes mozgásfejődést nyújt a gyermeknek.És már nem egy esetet hallottam,hogy a felbukott vele együtt a gyerek,és pl kitört a fogacskája.
Nekünk sem volt kompunk,sem járássegítőnk mégis megtanultunk járni.
Szerintem fölösleges.
Akkor meg minek? Napi 15 perc, két hónapig... fölösleges pénzkidobás, az ortopéd orvos szerint meg akár káros is lehet.
Ezernyi hasznos ajándékot ki lehet még ezen kívül találni a babának. Kapjon hintalovat, etetőszéket, minihifit, hátihordozót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!