Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltam rosszul? Létezik...

Mit csináltam rosszul? Létezik, hogy éjjel egye meg azt a mennyiséget amit nappal nem? Most változott meg? Vagy ez egy növekedési ugrás?

Figyelt kérdés
7 hós a lányom,még szopizik a hozzátáplálás mellett.pár napja felkel éjjel 3 óránként,eddig nem ébredt.nem tudom mi lehet.a felső 2 foga most jött ki,az is lehet?vagy azt figyeltem meg,hogy nappal keveset eszik pár napja,és lehet,hogy éjjel bepótolja?
2010. szept. 4. 09:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én 11 hónaposom ugyanezt csinálja. Nappal nem sokat eszik, nem akarom nagyon erőltetni, mert azzal csak rosszabbat csinálnék. Éjjel viszont 2X megébred, és akkor jóízűen megissza a rendes adagját. Kicsit nehéz időszak, de ezen is túlleszünk majd egyszer. Egyébként nemrég jött ki az első foga. Nem tudom, hogy valahogy összefügg -e a kettő. Kitartás, előbb utóbb le fognak szokni az éjszakai evésekről.
2010. szept. 4. 11:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Épp fel akartam tenni ezt a kérdést, a lányom is 7 hónapos és már 2-3 hete ébred 2x, cicit adok neki, és vissza is alszik. Én is próbálok hozzátáplálni, de gyümölcsöt eszik, a zöldséget kiköpi, de nem erőltetem, majd csak ízleni fog neki. Neki is most jött ki az első foga. Gondolom ezzel lehet összefüggésben. Remélem túlleszünk rajta, mert már úgy nézek ki, mint egy felmosórongy:)
2010. szept. 4. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Pont ma írtam ki én is ilyen kérdést!Nappal alig eszik,azt is látom,hogy nem jó ízűen ezért nem is erőltetem,viszont éjszaka meg 2x is kel és bevág egy rendes adagot 4 hós és kb 1 hónapja ez megy pedig előtte már átaludta hellyel-közzel az éjszakákat!1 hónapig azért csak nem tart egy növekedési ugrás!Létezik,hogy a foga jön??De az miért van öszefüggésben az éjszakai evéssel??A 2x-i evésen kívül meg még tuti 2x kel amikor elég neki a cumi!Két hete elkezdtem neki adni almát,őszibarackot de csak pár kanállal!Azt úgy jóízűen megeszegeti!Jó lenne ha vmelyik anyuka leírná aki ehhez hasonló cipőben járt hogyan oldotta meg mert már én is kezdek zombi lenni!Ilyenkor reggel nem úgy ébred az ember és ez kihat az egész napomra!Már délután alig várom,hogy este lehessen és alhassak,mindemellett rettegek előre,hogy na most valyon milyen éjszakánk lesz?!
2010. szept. 4. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!