Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyan webáruházat keresnék,...

Olyan webáruházat keresnék, ahol jó minőségű babaruhákat lehet rendelni, akár újat vagy használtat. Írnátok olyan honlapot, ahol Ti meg voltatok/vagytok elégedve a ruhákkal?

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 08:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én a teszvesz-ről vagy a vateráról szoktam rendelni.Ott találsz újat,használtat egyaránt.A feltöltött képek alapján látod milyen állapotban vannak a cipők,rucik.Én még sosem csalódtam szerencsére.
2010. szept. 4. 18:30
 12/12 anonim ***** válasza:
A lehető leggaagyibb ruhákat kiszurták a kötekedők. Ruhafalván nem azonnal kell megrendelned a cucokkat,heti 2-3x van feltöltés és 2 héten keresztül foglalhatod a cuccokat,ami nálam azt takarja,ha vásárolni akarok,akkor addigg gyüjtögetek amig elérem a 10 ezer forintot és kihozzák ingyen! Amit ha úgy számolsz,elmész vásárolni akkor tripla árban veszel meg!! Ezek nem sima turis cuccok,próbáld ki,utánna nyilatkozz! olyan tisztán,frissen mosva,gyönyörűen vasalva küldig,hogy meg nem mondod hogy nem boltba vetted. És nem 50x mosott kinyult rongyokról beszélek!!
2010. szept. 5. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!