Olyan webáruházat keresnék, ahol jó minőségű babaruhákat lehet rendelni, akár újat vagy használtat. Írnátok olyan honlapot, ahol Ti meg voltatok/vagytok elégedve a ruhákkal?
www.scamp.hu
az egyik legjobb szerintem ha 100 x mostam akkor is jó állapotban maradtak!
Vagy itt van ez: [link]
szintén használt, 1200 ft, baromi drága! (újért nem, de egy használt ruháért ez sok!)
Hát én a ruhafalváról szoktam rendelni, a múltkor is rendeltem egy halom cuccot, legalább 10 db-ot, volt közte minden (kabát, ruha, nadrág, stb), és fizettem 10ezer forinot. A nagyrészre next, alig használt vagy új volt, a westend-ben a next-ben darabja 8000 lett volna...
Én teszveszen nem vásárolnék, ki tudja, kié volt, milyen körülmények között, nem-e tetves, stb. A ruhavalváról legalább tudom, hogy minden jó minőségű, jó állapotú. Lehet, hogy van egy-ét cherokee body, ami a tescoban olcsóbb, de akkor az ilyet nem kell megvenni. A 99%-a next, geore, minimode, adams, ami kb 90%-al olcsóbb, mint a boltban.
www.babaholmiolcson.hu
Kötött kardigánokat és kapucnis pulcsit rendeltem. Nagyon jó állapotban vannak, nem volt drága, hamar szállították. Összességében elégedett vagyok vele,fogok még innen rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!