Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyan webáruházat keresnék,...

Olyan webáruházat keresnék, ahol jó minőségű babaruhákat lehet rendelni, akár újat vagy használtat. Írnátok olyan honlapot, ahol Ti meg voltatok/vagytok elégedve a ruhákkal?

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 08:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%

www.scamp.hu

az egyik legjobb szerintem ha 100 x mostam akkor is jó állapotban maradtak!

2010. szept. 4. 08:30
 2/12 anonim ***** válasza:
ruhafalva! Kitűnő minőség!! Én csak onnan rendelek már a babámnak 5 hónapja! Megkaptam egy pár anyukától már a játszón,hogy ők bizony nem hoznák le ilyen ruhába a gyerek mert játszani jó a kopott melegítő is. Erre én meg rá vágtam hogy nekünk csak ilyenek vannak. Na azóta nem beszélnek velem meg sznobnak tartanak! :) Nézd meg az árakat,már is megérted miért csak ilyen rucik vannak. Olcsobbak mint a gagyi műszálas melegítők,amiket megvesznek. És mondom egy knyúlás,folt nincs rajtuk. Ha van,azt szigorúan közlik!! :)
2010. szept. 4. 08:36
 3/12 anonim ***** válasza:
igen, a ruhafalva nagyon jó! és olcsó! csak annyi, hogy szerintem a méretezéssel kicsit gondban vanna, ezért mindig egy számmal nagyobbat rendelj, mint amit a gyerek hord, nálunk legalábbis ez a tapasztalat.
2010. szept. 4. 09:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a ruhafalva egyáltalán nem olcsó, főleg nem a használt ruhák. Pl. egy használt Cherokee (tesco-s) body 540 Ft, ez újonnan kb. 400 Ft és még nem is fizetek házhoz szállítási díjat. ( [link]
2010. szept. 4. 13:19
 5/12 anonim ***** válasza:

Vagy itt van ez: [link]

szintén használt, 1200 ft, baromi drága! (újért nem, de egy használt ruháért ez sok!)

2010. szept. 4. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:
A scamp-től rendeltem több body-t, de soha többé! Kinyúlt 2 mosás után, iszonyat rossz a minősége sajnos és nagyon drága. Én csak abban bízom, amit megfogdoshatok, mielőtt megveszem. :D
2010. szept. 4. 13:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hány fokon mostad a scamp-es bodyt, de lehetetlen,hogy kinyúlik. A nagyfiam 5 éves, és még most is olyanok a scamp-es bodyjai, hogy a kicsire simán rá tudom adni, senki nem mondja meg, hogy nem újak. A kicsinek is csak ilyeneket veszek. Én is csak ajánlani tudom a scamp.hu-t.
2010. szept. 4. 14:01
 8/12 anonim ***** válasza:
A ruhafalva tényleg drága, én tesz-vesz-es C&A-s, H&M-es ruhákat veszek(így tudom mit veszek, nem kell, hogy "megérintsem")néha a vaterán is ki lehet fogni.
2010. szept. 4. 14:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát én a ruhafalváról szoktam rendelni, a múltkor is rendeltem egy halom cuccot, legalább 10 db-ot, volt közte minden (kabát, ruha, nadrág, stb), és fizettem 10ezer forinot. A nagyrészre next, alig használt vagy új volt, a westend-ben a next-ben darabja 8000 lett volna...

Én teszveszen nem vásárolnék, ki tudja, kié volt, milyen körülmények között, nem-e tetves, stb. A ruhavalváról legalább tudom, hogy minden jó minőségű, jó állapotú. Lehet, hogy van egy-ét cherokee body, ami a tescoban olcsóbb, de akkor az ilyet nem kell megvenni. A 99%-a next, geore, minimode, adams, ami kb 90%-al olcsóbb, mint a boltban.

2010. szept. 4. 15:57
 10/12 anonim ***** válasza:

www.babaholmiolcson.hu

Kötött kardigánokat és kapucnis pulcsit rendeltem. Nagyon jó állapotban vannak, nem volt drága, hamar szállították. Összességében elégedett vagyok vele,fogok még innen rendelni.

2010. szept. 4. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!