A Tescoba be lehet menni babakocsival?
Mi hál isten nagybevásárlásra 3-asban járunk! :)
De akkor mindig visszük a babakocsit!Egyikünk azt tolja másikunk a bevásárlókocsit!
Mostanában voltuk kettesbe is,én is agurulós kosarat vittem!Viccesnek is éreztem hogy tolok is és húzok is valamit :)De ránk sem szóltak még ránk!Eger
Bemehetsz babakocsira, de egyre figyelj, ha van benne olyan, amit a boltban kapható, akkor címkéztesd fel az őrrel.
Pl. popsitörlő, víz, bármi.
Egyszer velünk a fél csomag popsitörlőnket majdnem kifizettették, mert eszembe sem jutott, hogy meg kell mutatni.
Beviheted a kocsit.
De ha a kocsiban viszed a gyereket hogyan tolod a bevásárlókocsit? Csak kérdem, mert ezt én nem tudnám kivitelezni. Vagy többen mentek, pl. a pároddal?
Off (bocsi):
Ha már bontott a cucc, ami nálad van és szólnak, akkor egyrészt mondják meg hol használtad el, másrészt mielőtt nekiállnak vádaskodni, nézzék meg a kamera felvételeit, mert folyton azt lesik.
A kocsist vidd be nyugodtan, ahova nem engednek be vele én be sem megyek, az ő veszteségük, nem az enyém. Ha meg ki akarnak küldeni, akkor főnök/tulaj, aztán panaszkönyv, végül eljönni és a netre szépen feltenni a boltot, egy másolatot a cikkről meg szépen elküldeni a boltnak.
Ennyi.
21.sz., vegyék tudomásul, hogy az anyák az egyik legnagyobb fizető szegmens, ehhez lehet igazodni.
Be lehet menni.
Amúgy ha nem engednek be, mond meg nekik, h dugjanak az orrod alá egy olyan papírt, amire feketeén-fehéren le van írva h nem lehet. Ilyet úgysem tud hozni. Te pedig szépen besétálsz. Nehogy már egy pici babás anyukának fájjon a feje h hova menjen vásárolni.+panaszkönyv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!