6hetes a kisfiam és születésétől gennyes a bal szeme. Írt fel az orvos szemcseppet, de nem használ. Mit csináljak vele? Vízzel szoktam mosogálni
mindannyian osztjuk az észt mi?:-) az lenne a legjobb ha elvinnéd szemészhez!! Ő látja és ért is hozzá. Mi nem látjuk így a gép elől és nem is értünk hozzá:-)
(az első válaszoló vagyok)
Az én kislányom is így született, el volt záródva a könnycsatornája. Először szemcseppeket kaptunk, masszírozni kellett, hátha megnyílik magától, de nem így történt. Elvittük a szemészetre, ahol azt mondták, hogy az esetek nagy többségében magától rendeződik 1 éves korára, de addig antibiotikumot kell szednie (szemcsepp) formájában. Én elvittem másik szemorvoshoz, mert nem akartam, hogy 1 évig antibiotikumit kapjon, ahol azt mondták, át kell mosni 3-4 hónapos koráig, mert később a hegesedés miatt (amit a kötőhártya gyulladás okoz) lehet többször is meg kell ismételni. Mi ezt választottuk, bár ez a drasztikusabb, de a gyerek szempontjából végleges gyógyulás. Azóta sincs váladékozás, teljesen rendbe jött a kis szeme. És már el is felejtettük az egészet:)
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!