Milyen lefoglaltságot adjon az ember két etetés közt egy másfél hónapos babának?
Figyelt kérdés
babahinta és játszószőnyegen kívül mivel foglalhatja le az ember a másfél hónapos kisbabáját, két etetés közt? :)
Köszi bármi tippet.
2021. nov. 3. 09:18
1/6 anonim válasza:
Igazából semmivel sem kell lefoglalni. Ha jól elvan és nem sír, hagyd nézelődni. Beszélj hozzá, mond hogy miket csinálsz épp vagy tegyél be halk zenét, menjetek sétálni. Nem kell leterhelni az idegrendszerét 🙂
3/6 anonim válasza:
Rubik kocka, latin szótár, discovery channel 😂😂😂
4/6 anonim válasza:
Énekelj neki, beszélj hozzá, szeretgesd. Én sem tudtam többet. Naponta 10km-t tettem meg gyalog a karomban tartva a nappaliban körbe-körbe. ( Téli baba, sokat nem mertem még kivinni sok időre) Meg hát őt nyugtatta a ringató mozgás. 😀
5/6 anonim válasza:
Ha nagy ritkán ébren van és nem eszik akkor beszélek hozzá,olelgetem vagy pocakpárnára rakom.
6/6 anonim válasza:
Én magam mellé fektettem a kanapéra (szoptatós párnával körbe kerítettem), és olvastam, kávéztam, nagyobb gyerekkel játszottam. Ha nyugis baba, akkor ennyi is elég neki. Ha nem nyugodt típus, akkor ringasd, kösd magadra hordozó kendővel vagy sétáljatok amíg süt a nap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!