Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most mit csinaljak? Kapott...

Most mit csinaljak? Kapott babaruha kerdes?

Figyelt kérdés

Szoval a kovetkezo a sztori:

Kulfoldon elunk,itt szuletett a kisfiunk is. Voltam otthon vele amikor 2 honapos volt es 2 es fel honapig voltunk otthon.

Ez ido alatt egy ismerosunk akiknek 4 gyermeke van adott egy csomo babaruhat ami meg a gyermekeirol megmaradt.

Tobbszor hangsulyozta,hogy nekik mar nem fog kelleni mert nem akarnak tobb gyereket.

Azota eltellt majdnem 1 ev. Anyukammal beszeltem ma es mondja,hogy kerik vissza az osszes babaruhat.

Mondtam,neki,hogy azt mondtak,hogy orokbe adtak mivel mar mar nekik nem kell.En amit meg otthon kinott a fiam azt otthon is hagytam mert a kovetkezo babat mar otthon fogom szulni. De amik akkor meg jok voltak azokat elhoztam magammal.

Mit lehet ilyenkor csinalni? Nem fogom tobb szaz dollarert haza postazni oket,foleg igy,hogy azt mondtak,hogy tartsam meg a ruhakat.

Komolyan mar banom,hogy elfogadtam.

Mit tennetek a helyembe?

2010. szept. 3. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Amit még hord a kisfiad,majd akkor add vissza, mikor kinőtte és hazajöttök. A többit anyukád is vissza tudja adni. Nem hiszem, hogy a még használt ruhákat is visszakérte az ismerős. Legalábbis nem gondolom... nem is lenne logikus, de legegyszerűbb az lenne, ha te magad kérdeznél rá. Biztosan el tudod érni valahogyan,hogy tisztázni tudjátok a dolgot :)
2010. szept. 3. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha beszéltek telefonon mondjuk, vagy nem tudom, hogy milyen az ismeretség, akkor megmondanám, hogy ha megyünk haza, akkor viszem a ruhákat is. Egyébként én is kaptam egy csomó ruhát, de jobban szeretem a sajátomat használni, mert azt nem sajnálom, hogy foltos lett stb, mint amit vissza kell majd adnom.
2010. szept. 3. 15:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Csak jovore tudunk hazamenni igy nem tudom mi lesz.

Amugy a fiam mar kinotte az osszeset,mar 14 honapos.

De nem fogom elpostazni sok penzert az O butasaguk miatt. Ha ugy jo nekik akkor varjak meg mig hazamegyunk.

2010. szept. 3. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!