Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Védőnönk óvodai tetűkeresés...

Védőnönk óvodai tetűkeresés után akar kijönni hozzánk. Ti se örülnétek neki?

Figyelt kérdés
Vagy nem lehet így összeszedni?Fogalmam sincs,csak félek tőle.Most elég sok ovisban van már.
2010. szept. 3. 13:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
A védőnő az oviban nem fog hozzábújni a gyerekekhez, így el se kaphatja a tetűt.. Én óvónőként dolgoztam évekig, volt jópár tetves gyerek a csoportjaimban,én soha nem kaptam el tőlük. A védőnő a kezével túrja át a gyerekek fejét, utána meg kezet mos... a tetű nem mászik fel a karján, csak hajról hajra vagy hajjal szennyezett dolgokkal (fésű) juthat át egyik emberről a másikra vagy közvetlen kapcsolattal. Ha nem jelentette volna be a védőnő, hogy honnan érkezik, akkor is problémáznál? Ugye nem ? :)))
2010. szept. 3. 15:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Emiatt ne aggódj.Az összebújás,sapka-kabát kupacban okoz ilyesmit.A lányom is hozta haza oviból,suliból sajnos.A kisfiam sem szedte tőle össze.Ad plusz munkát,mert érdemes minden ágyneműt,plüsst átmosni,amivel érintkezett a gyerkőc.SŐT!Érdemes megelőző kezeléseket bevetni ilyen közeg esetén.
2010. szept. 3. 15:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell rögtön támadni, többször is elmondtam,hogy nem tudom hogy terjed a tetű.Csak szólt hogy utána egyből jön hozzánk,meg mesélte hogy nagyon nehéz kiírtani.Tegnap is egy ilyen családnál volt, ahol a kislány az asztalra tette a tetveket,mert az anyukája egyszerűen nem látta csak a serkét.Mindegy csak tartok tőle,mert pont jövő héten kell Debrecenbe visszamennünk koponyaműtét után ellenőrzésre, hát nagyon ciki lenne.
2010. szept. 3. 16:26
 14/14 anonim válasza:
Valoszinuleg tulaggodjuk, de tuti ami tuti, en azt mondanam jojjon maskor. Abbol nem lesz baj, es nyugodt maradna a lelkem :)
2010. szept. 3. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!