Védőnönk óvodai tetűkeresés után akar kijönni hozzánk. Ti se örülnétek neki?
Figyelt kérdés
Vagy nem lehet így összeszedni?Fogalmam sincs,csak félek tőle.Most elég sok ovisban van már.2010. szept. 3. 13:16
11/14 anonim válasza:
A védőnő az oviban nem fog hozzábújni a gyerekekhez, így el se kaphatja a tetűt.. Én óvónőként dolgoztam évekig, volt jópár tetves gyerek a csoportjaimban,én soha nem kaptam el tőlük. A védőnő a kezével túrja át a gyerekek fejét, utána meg kezet mos... a tetű nem mászik fel a karján, csak hajról hajra vagy hajjal szennyezett dolgokkal (fésű) juthat át egyik emberről a másikra vagy közvetlen kapcsolattal. Ha nem jelentette volna be a védőnő, hogy honnan érkezik, akkor is problémáznál? Ugye nem ? :)))
12/14 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj.Az összebújás,sapka-kabát kupacban okoz ilyesmit.A lányom is hozta haza oviból,suliból sajnos.A kisfiam sem szedte tőle össze.Ad plusz munkát,mert érdemes minden ágyneműt,plüsst átmosni,amivel érintkezett a gyerkőc.SŐT!Érdemes megelőző kezeléseket bevetni ilyen közeg esetén.
13/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell rögtön támadni, többször is elmondtam,hogy nem tudom hogy terjed a tetű.Csak szólt hogy utána egyből jön hozzánk,meg mesélte hogy nagyon nehéz kiírtani.Tegnap is egy ilyen családnál volt, ahol a kislány az asztalra tette a tetveket,mert az anyukája egyszerűen nem látta csak a serkét.Mindegy csak tartok tőle,mert pont jövő héten kell Debrecenbe visszamennünk koponyaműtét után ellenőrzésre, hát nagyon ciki lenne.
2010. szept. 3. 16:26
14/14 anonim válasza:
Valoszinuleg tulaggodjuk, de tuti ami tuti, en azt mondanam jojjon maskor. Abbol nem lesz baj, es nyugodt maradna a lelkem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!