Akinek meg a berottyantás jut eszébe baj van a fejével.
2021. okt. 28. 19:46
13/31 anonim válasza:
Én Dóra vagyok, nagyon szeretem a nevem. Sehol nem kell magyarázni, becézhető kicsinyítőképző nélkül is. Ha kell komolyan hangzik, külföldön is értik, nincs félreértés. Nem cukiskodós, mint a Dorka. Anyukám Dorottyát szeretett volna, de a vezetéknevükkel nem hangzott jól szerencsére. Dorkának pedig mindkettőt becézheted.
2021. okt. 29. 00:10
14/31 anonim válasza:
Dorottya
2021. okt. 29. 12:10
15/31 anonim válasza:
Dorka
2021. okt. 29. 14:15
16/31 anonim válasza:
Ugyanaz a véleményem, mint az elsőé. A Dóra okés, a Dorka becenév, a Dorottya meg ROTTY.
2021. okt. 29. 16:12
17/31 anonim válasza:
Anno oviban volt egy Dorottya nevű csoporttársam, egy nyávogva beszélő, alacsony, dagi kislány, mindenki Dotyinak hívta.
Ettől függetlenül sem szeretem a nevet a tty miatt, a Dorkát sem, a Dóra viszont teljesen vállalható szerintem.
2021. okt. 29. 17:21
18/31 anonim válasza:
Dorina a kedvenc Dor-os kezdetű nevem; meg még második kedvenc a Dorotina.
Dóra nekem túl kemény név, olyasmi, mint az Ágnes pl, az is olyan kemény nekem, kemény női nevekből nekem pl Márta tetszik.Dorka az számomra, az összes dor-os kezdetű név beceneve, hivatalos alakban kiszúrásnak érezném a gyerekkel szemben,ha én lennék a gyerek, akkor magammal szemben, hogy a szüleim nem vettek komolyan; csak egy ,,untyurgatni való" kis kedvencet láttak bennem; nempedig egy embert.
2021. okt. 30. 22:00
19/31 anonim válasza:
*amúgy ebből a háromból mindenképpen Dorottya, az nagyon tetszik még igazából , az is hasonlóan szép , mint a Dorina, Dorotina
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!