Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én 3 hónapos babám...

Csak az én 3 hónapos babám nem alussza végig az éjszakát?

Figyelt kérdés
Itt szinte mindig azt olvasom, hogy mindenkinek végigalussza az éjszakát a picurija. Nekem legalább 1*v.2* felkel éjjel a kis zabagép:-). Kicsit aggaszt. Valamit rosszul csinálok?
2008. dec. 12. 14:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Háttt...az én 6 éves fiam is felkel 1-szer este, akkor miért várnám el, hogy a kislányom aludjon éjszaka? Nekem is 3 hónapos a pici, 1-szer kel éjszaka enni, de attóül függ, mikor alszik el, mert ha 8-kor már alszik, akkor kétszer kel, ha 10 körül alszik, akkor csak3-4 körül kel enni, meg reggel 7-kor. Semmit sem csinálsz rosszul, ne idegeskedj ezen, mert sok év áll még előtted, amikor éjszaka fent kell lenni :)
2008. dec. 12. 17:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, az én kislányom 17 hós és még mindig kelünk éjszaka legalább 3 alkalommal cicizni. Egy picit cicizik és alszik is tovább, de van, hogy akár 5-6 alkalommal is ébred, főleg mikor jön a foga vagy ha meg van fázva. Szóval kitartás semmi gond, hogy a 3 hós babád nem alussza át az éjszakát. Egyébként a szopizós babák között az a ritka, ha már ennyi idősen átalussza az éjszakát, ez inkább a tápszeres babákra jell., mert laktatóbb a tápszer, mint az anyatejcsi, de ettől nincs jobb. Szóval várj türelmesen és kitartás!!!
2008. dec. 12. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!