Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két tápszer mehet párhuzamosan?

Két tápszer mehet párhuzamosan?

Figyelt kérdés
10 hónapos kisfiam eddig Bebát evett, de már nem eszi kb egy hete, most a Mildibé banános a nyerő. Bebát tettem az ételeibe addig, amíg egyáltalán nem kellett neki semmiféle tápszer. Most, hogy esténként kapja a Mildibét, továbbra is belekeverhetem-e a Bebát az ételeibe nappal? Maradt még bontott csomag Bebám, nem akarom kidobni.
2010. szept. 3. 09:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze, nálunk is volt többfajta, mindig az akciósat vettem, volt higy azt hittem nincs felbontva és bontottam másikat, hol ezt hol azt kapta semmi baja nem lett tőle!
2010. szept. 3. 10:24
 2/2 anonim ***** válasza:
én is ezt a két fajtát adom neki.A beba banánosat issza este,reggel a mildibé banánosat meg délben lefekvés előtt is.Az esti tejpépet a mildibéből csinálom.
2010. szept. 3. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!