Hol vesztek bio zöldséget és gyümölcsöt a babátoknak?
Nem tudom, máshol mi a helyzet, de megyeszékhelyen élve egyszerűen nem találok szinte sehol bio terményeket, hiába nagy a város. Multiban és zöldségeseknél is néztem, van bio banán, bio cukkini meg burgonya, hát köszi, utóbbiakat a saját veteményesemben is megtalálom.
Eddig többnyire azzal tápláltam hozzá, amit én termesztettem, de már minden leérett. És sehol nem találok se egy darab bio almát, fehérrépát, spenótot vagy bármit.
Ti hol vesztek ilyeneket?
Sehol
Nem hiszek a valódi bio cuccokban..
Màrmint abban, hogy azok azok..
/ élelmiszermérnökként végeztem.. a feltételek annyira erőseg, hogy az tuti nem bio/
Próbáltam háztájit venni, olyan helyről, ahol tudtam, hogy nem nyomjàk permetszerrel..
14# elképzelem, ahogy alufólia sapkában ül a gép előtt és attól fél, hogy a gyíkemberek rájönnek, hogy leleplezte a bio-összeesküvésüket.
Amúgy, nekünk van a családban, aki ezen a területen mozog, vannak évek mikor kifejezetten "megtiltja" hogy pl. lisztból normált vegyünk ne pedig biot, illetve repceolaj se jöhet a házhoz csak bio.
13
A nagyszüleimről
És az ő szomszédaitól..
Piacon tuti nem hinném el szintén
Nem "háztájira.." hanem valóban háztajira gondoltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!