Suttogó módszer. Miről szól ez hogy kell alkalmazni? Hatásos?
Figyelt kérdés
Leírná nekem valaki röviden? De ne azt írd kérlek h vedd meg a könyvet...Köszi ha segítesz.2010. szept. 2. 21:28
11/16 anonim válasza:
Nem értek veletek egyet. Én nagyon hasznosnak találom a Suttogó módszerét. Ikreim vannak, és nem tudom hogyan boldogultam volna nélküle.
12/16 anonim válasza:
Egy szó mint 100 ha az imént leírtakkal azonosulni tudsz érdemes megpróbálni,de ha nem nagyon gáz a baba kialakult napirendje,és nagyjából rendben van nem éri meg bojgatni.
13/16 anonim válasza:
Lehet, hogy drasztikusan hat, de abszolút hatásos. Eredmény egy kiegyensúlyozott és jókedéjű baba. Az anyukáról nem beszélve. Én megvettem a könyvet és nagyon bejött. A lényeg, hogy van egy napirend, amit megszokik a baba (nem kell foggal-körömmel rag. hozzá), ez biztonságot ad a kicsinek, mert tudja, hogy mi után mi köbetkezik. Valamint számtalan problémára nyújt megoldást. Nekem bejött... A kislányom egy örök mosolygós tündér. Este elalszik egyedül ha leteszem a kiságyba,egész reggelig, soha nem kel sírva.(most 9 hós,2 hónapos korától működik a dolog) Napközben is többször eljátszik egyedül míg dolgom van. Délben is ha leteszem aludni 5 perc és jóízüen alszik. Mindenki kérdezi, hogy ilyen jó gyerek??? Igen... Imádom a gyerekem és mindíg a legjobbat szeretném neki. Ezt a módszert születéstől ajánlom, mert akkor nem nehéz odafigyelni a dolgokra, mint akár 8-12-14 hósan.
14/16 anonim válasza:
Az én lányom is egy örök mosolygós baba, egyedül alszik, ébredéskor elkezd játszani, addig amíg be nem megyünk érte, elvan egyedül is ha kell, nem kell altatni, szóval egy nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba. Az ismerősök csak irigykednek, hogy milyen ritka jó baba. Nem volt mindig így, az elején nekem is nehéz volt, de én is a suttogó szerint próbáltam nevelni( nem katonásan betartva szóról szóra!!!) és nagyon bejött. Szerintem igenis működik csak tudni kell használni is.
15/16 anonim válasza:
Szerintem az, hogy nyugodt, mosolygós, kiegyensúlyozott baba nem azon múlik, hogy Suttogó vagy nem. Hanem azon, hogy amikor sírt, és szüksége volt rád, reagáltál-e, meg hogy otthon egyébként minden rendben van-e. Én félredobtam a Suttogót, mégis a kislányom 1 éves kora óta egyedül alszik a kiságyban. Előtte cicin aludt, nekem nem okozott ez problémát. A védőnőm is azt mondta, hogy ez egy teljesen természetes altatási módszer, majd kinövi. Úgy is lett. Napirend persze volt. Reggel kelés, evés, játék, séta, ha láttam, hogy álmos, próbáltam altatni. De minden nap máskor volt, attól függően, hogy mikor kelt, éjjel mennyit aludt, stb. Nem az órát kell nézni, hanem a babát. A 3 óránként etetés egy újszülöttnél meg hamarosan tápszere etetést fog jelenteni.
16/16 anonim válasza:
Igen,ez tápszeres babáknál könnyebben alkalmazható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!