Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam rá a babámat,...

Hogy szoktassam rá a babámat, hogy egyedül aludjon el? Az ágya a szobánkban van. Három hetes.

Figyelt kérdés
2008. dec. 12. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

3 hetes babát? Sehogy!!

Kislányom 10 hónapos, de nem tud egyedül elaludni. Sírás nélkül nem lehet arra szoktatni. Nagyon kevés babának megy egyedül, annak szerencsések a szülei, ennyi.

2008. dec. 12. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Van akinek bejött ez a módszer:Megsimogatod,megpuszilgatod,és berakod az ágyba,kicsit sír,felveszed,megint megpuszilgatod,simized,elmondod,hogy ittvagy,nagyon szereted,vigyázol rá,de muszáj aludnia egyedül is,majd újra,meg újra megismétled,és előbb -utóbb észreveszed hogy egyre kevesebbet kell felvenned.

Aztán van az amikor csak meg-megmutatod magad a babának,de hagyod az ágyában.

Adhatsz cumit neki,simogathatod közben a hátát,hasát,míg ő az ágyában fekszik,énekelhetsz ,dúdolhatsz neki közben.

De az a baj,ahogy előttem írták ez valóban azzal jár hogy hagyod sírni,és ő még pici , a karjaidra vágyik,közelségedre.Nekem se ment ennyi idősen,folyton ringattam,majd 2,5 hósan egyedül megtanult elaludni,amikor felfedezte a hüvelykujját.

.A Te döntésed,hogy hagyod mindig egy picit sírni,és közben szaladgálsz,vagy megnyugodva elalszik a kezedben,és ha majd nagyobb lesz akkor magától is rájön,hogy anya ott van vele attól hogy ő az ágyában alszik.

2008. dec. 12. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy szerencsés anyuka vagyok! Lehet mázli is és lehet amiatt is, mert én az elejétől kezdve nem cipeltem a picit (sajnos a hátam már akkor sem bírta volna), akkor volt az ölemben, amikor szopizott, aztán büfi után letettem az ágyunkba, és ott voltam mellette, simogattam stb. Így el is aludt ott, sosem a kezemben, erre az első pillanattól figyeltem. Most nyolc hónapos és mindig is egyedül aludt el, a kezemben nem is tud.
2008. dec. 12. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Éjszaka persze a saját kiságyában aludt és alszik az első naptól!
2008. dec. 12. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A 3 hetes kisbabát azért nem nagyon lehet még szoktatni mert ő még újszülött. Nem igazán érzi azt , hogy ő önálló lény, testközelben érzi biztonságban magát. Egy kis idő múlva ha majd jobban érdeklik a világ dolgai, pl nézegeti az ágyában a szines fejvédőt, vagy az ágy felett lógó játékot akkor egyszerűbb lesz. Csak egy pár hétig kell kitartanod.Boldog babázást!
2008. dec. 12. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én kis lányom 7hónapos 2 hetes, 7,5kg.Imádom hogy a kezembe alszik el,én ezen nem akarok változtatni,szeretem nézni ahogy szuszog,és azt is szeretem hogy engem lát utoljára amikor elalszik.Na most nálunk ez legrosszabb esetbe 6-7 perc.Születése óta a saját ágyába alszik.Az pedig a szobánkba van.
2008. dec. 12. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!