Hogy szoktassam rá a babámat, hogy egyedül aludjon el? Az ágya a szobánkban van. Három hetes.
3 hetes babát? Sehogy!!
Kislányom 10 hónapos, de nem tud egyedül elaludni. Sírás nélkül nem lehet arra szoktatni. Nagyon kevés babának megy egyedül, annak szerencsések a szülei, ennyi.
Van akinek bejött ez a módszer:Megsimogatod,megpuszilgatod,és berakod az ágyba,kicsit sír,felveszed,megint megpuszilgatod,simized,elmondod,hogy ittvagy,nagyon szereted,vigyázol rá,de muszáj aludnia egyedül is,majd újra,meg újra megismétled,és előbb -utóbb észreveszed hogy egyre kevesebbet kell felvenned.
Aztán van az amikor csak meg-megmutatod magad a babának,de hagyod az ágyában.
Adhatsz cumit neki,simogathatod közben a hátát,hasát,míg ő az ágyában fekszik,énekelhetsz ,dúdolhatsz neki közben.
De az a baj,ahogy előttem írták ez valóban azzal jár hogy hagyod sírni,és ő még pici , a karjaidra vágyik,közelségedre.Nekem se ment ennyi idősen,folyton ringattam,majd 2,5 hósan egyedül megtanult elaludni,amikor felfedezte a hüvelykujját.
.A Te döntésed,hogy hagyod mindig egy picit sírni,és közben szaladgálsz,vagy megnyugodva elalszik a kezedben,és ha majd nagyobb lesz akkor magától is rájön,hogy anya ott van vele attól hogy ő az ágyában alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!