Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ido alatt all vegre...

Mennyi ido alatt all vegre vissza a szobatisztasag?

Figyelt kérdés

2 eves kislanyom eppen teljesen szobatiszta lett (vagyoshat nappalra, ejszaka meg kapott pelust) es ezzel egyidoben elkezdtuk a bolcsit. Na ez akkora visszaesest hozott h hihetetlen, ott egyaltalan nem szol MINDIG bepisil, es sajnos mar odaig jutottunk h itthon is. Azt mondtak ez normalis es majd elmulik de ennek mar 2 honapja es semmit nem javul a helyzet.

Pelenkat nem szeretnek visszaadni ra mert azzal szerintem vegkepp osszezavarnam.

Csak aggodok h mar eleg sok ido eltet mindenki azt mondta par het alatt visszarazodik de mar 2 honap eltelt es barhova megyunk konkretan tele a taskam valtasruhaval mert 50-50 hogy szol ha kell neki pisilni vagy nem… tok kiszamithatatlan nem is ertem mi alapjan pisil eppen be vagy sem

2021. okt. 22. 18:02
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja es azt hozzatennem h imad bllcsibe jarni, tapsikol ha beallok a parkoloba es orommel meseli mindenkinek h o bolcsis nagylany
2021. okt. 22. 18:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mit értesz az alatt, hogy szobatiszta volt? Jelzett, tudott várni és visszatartani? Vagy simán csak ráültetted a wcre/bilire x időközönként és ott végezte el a dolgát?
2021. okt. 22. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet :( 2 év 3 hónapos. A szülinapja óta szobatiszta volt, 3 hete született a tesó, azóta nem szól, csak bepisil. Illetve változó, mert vannak jó napok, meg olyanok is, amikor minden pisilés váltás ruha és takarítás :( Egy anyuka, hasonló korú 2 gyerekkel azt mondta, nekik 3 hónap volt, mire visszaállt a rend. Gondolom, ilyenkor van bennük stressz és rajtuk így jön ki. Én megmondom őszintén időnként, a rosszabb napokon visszaadom rá a pelenkát. Mindig megkérdezem tőle, hogy pelus vagy alsógatya és ő dönt. Most 2 napja kimondottan ő kéri a pelust. Így is van, hogy szól, de van, hogy nem
2021. okt. 22. 18:30
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk egy hónap volt h rendeződjön.

Bölcsi kezdésre (2 éves volt) már 4 hónapja stabilan szobatiszta volt, nappalra és éjjelre is.

Hogy az elsőre reagáljak, igen jelezte (nem szólt, mert nem beszélt még) és vissza is tudta tartani adfig még hazaérünk (nyilván nem az egy órányira lévő objektumból).

Csak a bölcsiben voltbaleset, itthon nem. Gondolom bent nem mert szólni....

Nálunk kiderült 2 hét után h az egyik dadus pelust húz rá mielőtt kimennek délelőtt az udvarra. (gyanús volt h a másiknál nincs baleset) Megbeszéltük vele h ezt mi nem díjazzuk. Utána rendeződött is a dolog.

Bár az sokat segített h időközben tpre ment a dadus, majd fel is mondott. Így kapott a lányunk egy tündéri hölgyet.

2021. okt. 22. 18:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Termeszetesen azt ertem azalatt h szibatiszta (volt) h szolt ha pisilnie/kakilnia kell es visszatartotta addig amig elertunk a wcre vagy ha mashol voltunk nem otthon akkor addig tartotta mig kerestunk egy wct vagy egy fat…
2021. okt. 22. 20:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Értem. Valószínűleg kell még neki egy kis idő. Lehet, hogy a bölcsiben a túlnyomó többség még kozel sincs a szobatisztasághoz, a kislányodnak pedig tetszik, hogy a többiekről így is gondoskodnak a gondozók. Kb mint a testvér féltékenység, ott is sokszor vissza esik a nagy testvér. Első voltam.
2021. okt. 23. 06:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Hat tulnyomo tobbsegben szobatiszta a tobbi gyerek 😕
2021. okt. 23. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:
28%
Még nem teljesen érett eléggé. Még pelenkázni kell még.
2021. okt. 23. 13:28
 9/11 A kérdező kommentje:

Hogy kene mar pelenkazbi egy olyan gyereket aki magatol mondta eloszor h nem kell neki pelus es a wcre(!!!!! Nem bilire!!!!) szeretne ulni majd honapokig kaki pisi ment a wcbe mindig magatol szolt

Most tuntet h nem lehet velem szegeny de ez nem azt kelenti h nem erett ra

2021. okt. 24. 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet? Végül vissza állt a szobatisztaság?
2021. nov. 2. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!