Létezik olyan lehetőség, hogy a 2,5 éves szobatiszta gyermek óvodába megy, de az anyja nem megy még vissza dolgozni?
Úgy értem, hogy van egy munkahelyem, viszont nem fogok tudni oda visszamenni, mert vonattal kell bejárni (napi 3 óra ingázás, óránként egy vonat, napi szinten késések), ezt így nem lehet egy óvodás mellett. Cserébe kezdek megzakkanni itthon, és úgy érzem, hogy már a lányomnak sem vagyok elég, folyton gyerekek között akar lenni. Azt hallottam, hogy mehet két és fél éves oviba, ha szobatiszta, de úgy is lehet, hogy az anyja még gyesen van? Vagy úgy, hogy kilép a munkahelyéről, és elkezd valami normális munkát keresni? (1-2 hónap jó lenne itthon egyedül (legalább délelőtt, hogy visszanyerjem a mentális egészségemet... Biztos tudjátok 😅)
Köszi előre is, ha valaki tudja erre a választ.
Azt mondod kezdesz megzakkanni otthon de az a terved hogy otthon hereverézz míg lepasszolod a gyereked.
Amúgy nem, még nem óvodaköteles a gyerek. Te vállaltad a gyereked tessék szépen foglalkozni vele, ezért kapod a pénzt.
9!
Gyesen van. Nem tud táppénzre menni. Akkor tudna, ha visszamenne elotte dolgozni. De nem, nem fogjak kiírni
egy ev tappenzre akkor sem. A tappenzcsalast büntetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!