Leila nevű nagytestvér mellé kisbabának melyik keresztnevet adnátok?
Nekem listás a Lara,Panka.
Férjemnek pedig az Adél,Laura,Abigél,Júlia.
Vezetéknevünk:Szabolcsi
Köszönöm előre is!
Abigél vagy Júlia, mert ezek is három szótagból álló nevek. (Ez a kettő közül szerintem a Júlia illik a legjobban hozzá)
Az Adél is szép név. Mivel a tesó neve kiejtésként kicsit "összemosódik" így szerintem nem feltűnő az, hogy mekkora eltérés van a hosszúságuk között.
Szerintem nem jó az, ha a testvérek nevei azonos kezdőbetűvel kezdődnek, így nálam a Laura és a Lara kiesik. (Viszont ha ez nálatok nem probléma, akkor érdemes ez a kettő közül választani, hiszen csak egy betű különbség van a két név között amit ti ketten választottatok.)
A Panka név becenévnek jó, de én egy felnőtt nőt nem tudok vele elképzelni. Mi lenne ha Annának (vagy Pannának) neveznétek el és ez lenne a beceneve?
((Szerintem a legjobban az Adél, a Júlia és az Anna név illik hozzá))
Nekünk Leila a kisebb lány és Ajsa a nagytesó:)
Aida, Ajna is tetszett. Érdekes, hogy ennyire hasonlók. Az Anna is tetszett, szerintem jó választás, aztán lehet csomó féleképpen becézni ha szeretnétek.
Én felpontoztalak:)
Ne foglalkozz ezzel, itt ok nélkül pontoznak le az idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!