Mikor igényeljem meg a GYEST, hogy folyamatos legyen a GYED után?
Figyelt kérdés
2011.januárban fogja a kisfiam betölteni a 2 évet.Mennyivel előtte igényeljem meg a Gyest,hogy folyamatos legyen a juttatás.Mennyi most a Gyes összege?Esetleg hallottatok-e róla,hogy emelnék az összeget?2010. szept. 2. 14:17
1/7 anonim válasza:
Nekem azt mondták a munkáltatómnál, hogy a gyed lejárta előtt 1 hónappal menjek, és megigényeljük. 25000 Ft azt hiszem, és nem akarják emelni:(
2/7 anonim válasza:
Na ez jó kérdés,engem is érdekel,mert fiam decemberben tölti a kettőt.Ez eszembe se jutott! Jó a kérdés! :) Bocsánat kedves kérdező,de így már ketten vagyunk akik nem tudják mit mikor. :) Várjuk a válaszokat!
3/7 anonim válasza:
én aznap fáradtam el a MÁK-hoz. ha nem személyesen teszed, hanem pl levélben akkor az egy hónap az kell, hiszen aktakukacok dolgozzák fel és az idő. még pedig rengeteg. bár visszamenőleg, az igénylés napjától fizetnek, de ha nem akrsz kihagyni hónapokat akkor min 1 hóval előtte kezd el intézni!
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor én szerintem novemberben elkezdem az igénylés beadását..hisz decemberben az ünnepek miatt senki nem fog az én kis GYES-emmel foglalkozni.Sajnos ez az összeg nagyon kevés:(..sejtettem,hogy kevés..de nem tudtam,hogy ennyire!Ezen igazán változtathatna a kormány!
2010. szept. 2. 14:25
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi eddigi válaszaitokat!:)
2010. szept. 2. 14:27
6/7 anonim válasza:
Nyugodtan beadhatod az igénylést akár novemberben is, hiszen bele kell írni, hogy mikortól kéred. Feldolgozzák, és a januári utalásban már benne lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi..úgy fogom csinálni!:)
2010. szept. 2. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!