Gyermekülés lehet elöl, ha ki van kapcsolva a légzsák, de hátul ül még egy felnött?
Ùgy tudom,hogy ha még egy felnött van az autóban,akkor a gyereknek hátul kel ülnie.
Az a gond,hogy ha´tul a buszban 2 pontos öv van csak.Csak elöl lehetne az ülést bekötni...
Tudja valaki mennyibe kerül a 3 pntos öv bekötése???
2 pontos övvel csak a babahordozót lehet bekötni menetiránnyal megegyezően. Hárompotos övvel a babhordozót menetiránnyal ellentétesen előre lehet bekötni és a légzsákot minden esetben ki kell kapcsolni. Hárompontos övvel menetiránynak megegyező irányba hátulra köthető be a babhordozó. Gyermekülés meg menetiránynak megyezően előre vagy hátra, de mindig kikapcsolt légzsákkal.
Hogy mennyiért szerelnek be hárompontos övet azt sajnos nem tudom.
Kicsit régi bejegyzés, de engem is ez a téma érdekel, és akadtam valamire, ami egy későbbi böngészőt érdekelhet:
a szöveget nem tudtam kimásolni, de középtájt van 1 megjegyzés, miszerint a nagy széles talp miatt viszonylag könnyen rögzíthető 2 pontossal is a gyermekülés. Van benne valami. Ha a háttámlát rögzíted, akkor a becsapódáskor nem tud előre indulni az ülés, visszacsapódáskor meg talán elég széles a nagy műanyag talp, és beékelődik. Talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!